Wanda Nara: "Icardi hastalığımı ilk öğrendiğinde çıldırdı"

12.11.2023 - 23:06 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 23:10

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan açıklama geldi. Nara, Arjantinli oyuncu hakkında bir itirafta bulundu. İşte detaylar.

Wanda Nara: "Icardi hastalığımı ilk öğrendiğinde çıldırdı"

AJANSSPOR-HABER

Arjantinli model, televizyon sunucusu ve futbol menajeri olan Wanda Nara, Galatasaray'ın Arjantinli forveti ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ünlü model, hastalığı sırasında Mauro Icardi'nin en büyük destekçisi olduğunu belirtti. 

Hastalığını sosyal medyadan duyurdu

İtalyan basınına konuşan Wanda Nara, kendisi ve Icardi'yle ilgili önemli ifadeler kullandı. Nara geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından lösemiye yakalandığını açıklamıştı.

En büyük destekçisi Icardi

Ünlü model bu hastalığında en büyük destekçisinin Galatasaray forması giyen Mauro Icardi olduğunu belirtti.

"Çocuklarıyla vakit geçiriyor"

Artık Türkiye'de olmadığını söyleyen ünlü model, "Artık Türkiye'de olmadığım için Icardi antrenman yapıyor ve ardından çocuklarla vakit geçiriyor" ifadelerini kullandı.

"Hayat beni gerçek aşkı göreceğim durumlara getirdi"

Icardi ile birlikteliklerinin 10. yılını kutlamadan hemen önce kendisine hastalık teşhisi konulduğunu söyleyen Wanda Nara, "Icardi ile birlikteliğimizin 10. yılını kutlamadan hemen önce, bana hastalık teşhisi konuldu. Hastalığımı ilk öğrendiğinde çıldırdı, uyuyamadı. 

Bunun ardından sabah saat 4'te uyandığımda Mauro'yu dünyanın her yerindeki tedavileri aramak üzere telefonla bulduğumu hatırlıyorum. İyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta dedikleri zamanı şimdi anladım. Bu yüzden hayat beni gerçek aşkı göreceğim durumlara getirdi" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler