Wanda Nara, Icardi'nin durumu hakkında sessizliğini bozdu "Marotta'yı aradım"

18.02.2019 - 16:07 | Son Güncellenme: 18.02.2019 - 16:22

Wanda Nara, Icardi'nin durumu hakkında sessizliğini bozdu "Marotta'yı aradım"

Inter'de kadro dışı kalan ve takım kaptanlığı alınan Mauro Icardi'nin durumu belirsizliğini koruyor. Icardi'nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, Tiki Taka kanalında Icardi'nin durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Icardi, Inter ile devam edecek mi? İşte detaylar...

"San Siro'ya gitmekten hiç şüphem olmadı"

Birkaç gün sessiz kaldıktan sonra açıklamalarda bulunan Wanda, "San Siro'ya gitmekten hiç şüphemiz olmadı. Her zaman Mauro'nun bir eşi ve Valu'nun annesi olarak orada bulundum." dedi. Wanda, program sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Icardi, hiçbir zaman Inter'i seçti, parayı seçmedi"

Wanda, "Mauro, Inter forması giymekten gurur duyuyor. Inter için gururla oynuyor ve para meselesini hiç düşünmüyor. Daha önceki dönemlerde Inter mi para mı seçimleri yaptı ama her zaman Inter'i seçti. O Inter için her şeyi yaptı. Kaptanlığın ondan alınmasını sosyal medya üzerinden öğrendik. Bu bizim için sürpriz oldu." açıklaması yaptı.

Wanda'dan ayrılık açıklaması! Icardi, Inter'den ayrılıyor mu?

Wanda, "Mauro ile biz Inter'in bir ailesiyiz. Mauro bu takım için 122 gol attı. Bu takıma her zaman inandı. Ayrılmak istemiyoruz. Marotta'yı aradım ve yeniden oynaması için ona yardım etmesini istedim.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler