Wanda Nara, Mauro Icardi ile olan ilişkilerini anlattı

23.02.2023 - 15:22 | Son Güncellenme: 23.02.2023 - 15:34

Futbol dünyasından en çok haber olan çiftlerin başında gelen Mauro Icardi - Wanda Nara çiftinden Wanda Nara, Arjantinli golcüyle ilişkilerini anlattı.

Wanda Nara, Mauro Icardi ile olan ilişkilerini anlattı

AJANSSPOR - HABER

Wanda Nara ve Mauro Icardi çifti... Yaptıklarıyla, demeçleriyle futbol dünyasında haber gündeminde sık sık yer alan ikili, Arjantinli golcünün Galatasaray'a gelmesiyle beraber artık Türkiye'de yaşıyor. Geçtiğimiz yaz geldiklerinden beri bir ayrılıp bir barışan çift hakkında Wanda Nara açıklamalarda bulundu.

"Diskoda değil, pijamalarımla aşık oldu"

İtalyan Rai Due'de yayınlanan Belve programına konuk olan Wanda Nara, “Mauro beni geri kazanmak için 300 bin Euro’ya bir çanta aldı. O çantaya tutunuyorum, mümkün olsa içinde uyuyacağım. Mauro Icardi, benim kocam. Biz birlikteyiz, aileyiz. Ömür boyu birlikte olmayı umuyoruz. Mauro bana diskoda değil, pijamalarımla tereyağlı ve parmesanlı makarna yaparken aşık oldu. Şu anda, Türkiye’de çok mutluyuz. İstanbul’da iyiyiz.” dedi.

"Mauro'ya kur yapmaları normal, genç ve yakışıklı"

Zaman zaman yaşadıkları tartışmalar nedeniyle paylaşımlar yaptığını itiraf eden Nara, "Sinirlenip paylaşımlar mı yaptım? Evet, ama ben de buna alışkınım. Icardi yakışıklı, genç, ona kur yapılması normal. Icardi ile gidersen, duş alırsın. Bunu yapanın benimle de ilişkisi olan biri olması beni rahatsız ediyor." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da tehlike! Icardi, Fenerbahçe maçında oynayacak mı?
Habere Git

"Maradona'yla ilişki yaşamadım"

Maradona'yla ilişki yaşadığı iddialarına yanıt veren Wanda Nara, “Maradona ile olan hikaye doğru değil. Onunla hiç birlikte olmadım. Sadece ortak arkadaşlarımız vardı. Anladım ki bu şey beni ünlü yaptı.” şeklinde konştu.

"Inter'e 70 milyon Euro kazandırdım"

Mauro Icardi'nin aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, Inter'e yaptığı katkıyı anlatırken şu ifadelere yer verdi: "Beni transfer piyasasında kötü olarak görüyorlar fakat ben Mauro İcardi’nin Paris Saint Germain’e transferiyle İnter’e 70 milyon Euro getirdim. Ben mi yoksa Mino Raiola mı daha iyi? O bir numara. Ama ben de her zaman fiyatı yükseltirim. Arjantin Milli Takımı’ndan iki oyuncu beni menajeri olarak istedi ama kim olduğunu söyleyemem."

"Mauro ve Maxi birbirine dayanamıyor"

Wanda Nara, üç çocuğunun babası olan eski eşi Maxi Lopez ile ilgili olarak ise, “Maxi Lopez ile artık iyi bir ilişkim var. Ama Lopez ve Icardi, birbirlerine dayanamıyor.” dedi.

İlgini Çekebilir
Wanda Nara'nın eski eşi Maxi Lopez İstanbul'da
Habere Git

Mauro Icardi, Galatasaray taraftarının sevgilisi

Geldiği günden bu yana ses getiren Mauro Icardi, sarı-kırmızılı formayla yaptığı katkıyla Galatasaray taraftarının adeta sevgilisi oldu. Ligde çıktığı 12 maçta 9 gol ve 6 asist yapan Mauro Icardi, özellikle Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor derbilerinin hepsinde gol atarak zoru başarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler