Wanda Nara'dan flaş paylaşım! Icardi'nin yeni adresi mi?

25.06.2023 - 23:17 | Son Güncellenme: 25.06.2023 - 23:33

Galatasaray, PSG ile bonservis görüşmelerini sürdürürken, Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın paylaşımı yıldız golcünün yeni adresi olarak yorumlandı.

Wanda Nara'dan flaş paylaşım! Icardi'nin yeni adresi mi?

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını devam ettiriyor. Transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, şampiyonluğun anahtar isimlerinden Mauro Icardi'nin bonservisini almak için görüşmeler yapıyor.

Galatasaray'da 23 gol attı, tekrar gözde oldu

Galatasaray formasıyla çıktığı 26 maçta 23 gol, 8 asist kaydeden Mauro Icardi, gösterdiği performans ile birçok kulübün ilgisini çekti. Avrupa'da eski günlerinin uzağında olduğu için gözden düşen Arjantinli, Sarı-Kırmızılılar'da yakaladığı çıkışla tekrar gözde santrforlardan biri haline geldi.

Geride bıraktığımız sezonun başında Paris Saint Germain'den kiralık olarak kadroya katılan yıldız futbolcunun sezon sonunda bonservisini almak için girişimler devam ediyor. Dursun Özbek yönetimi, pazarlık masasında otururken, Mauro Icardi'nin geleceğini nasıl şekillendireceği de merak konusu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray’a 214.5 milyonluk Ali Sami Yen teklifi
Habere Git

Wanda Nara'nın paylaşımı gündem oldu

Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri reddettiği iddia edilen yıldız futbolcunun eşi ve menajeri Wanda Nara, yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Wanda Nara, Galatasaraylılar'ı korkutan bir paylaşımda bulundu.

Kum saatli Milan paylaşımı

Mauro Icardi ile Brezilya'da tatilde olan Wanda Nara, kişisel Instagram hesabından Milan paylaşımı yaptı. Çekildiği fotoğrafın alt köşesine ise "Milan" yazarak, kum saati emojisi ekledi.

Wanda Nara'nın yaptığı kum saatli Milan paylaşımı Icardi'nin yeni adresi olarak yorumlandı. Arjantinli yıldız futbolcu daha önce İtalya'da Sampdoria ve Inter formalarını terletmişti.

İlgini Çekebilir
İşte Galatasaray'da imzaya en yakın isimler! 4 yıllık sözleşme...
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler