Wanda Nara'dan Galatasaray ve Icardi transferi açıklaması!

06.09.2022 - 22:48 | Son Güncellenme: 07.09.2022 - 00:58

Galatasaray'ın transfer görüşmelerinde bulunduğu Mauro Icardi'de flaş bir gelişme daha yaşandı. Arjantinli yıldızın eşi Wanda Nara, yaptığı son açıklamada Türkiye'de yaşamak istediğini söyledi

Wanda Nara'dan Galatasaray ve Icardi transferi açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Transfer döneminin son günlerine girilirken Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, PSG'nin yıldız golcüsü Mauro Icardi ile bir süredir görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray'ın transferde mutlu sona ulaşması beklenirken, Arjantinli futbolcunun eşi Wanda Nara'dan flaş bir açıklama geldi.

"Türkiye'de yaşamak isterim"

Nara yaptığı açıklamada "Türkiye'de yaşamak istiyorum. Bunun olup olmayacağını göreceğiz. Türkiye, sevdiğim bir ülke. 6-7 kez çocuklarımla birlikte Türkiye'ye tatile gittim. Evet Türkiye'de yaşamak isterim. Bunun olup olmayacağını göreceğiz. Türkiye, sevdiğim bir ülke. 6-7 kez çocuklarımla birlikte Türkiye'ye tatile gittim. Evet başka teklifler de oldu bu transfer döneminde. Türkiye'de yaşayıp yaşamayacağımızı göreceğiz. Görüşmeler sürüyor" ifadesini kullandı.

Wanda Nara, "Come to Galatasaray" yorumlarını beğenmişti

Icardi'nin menajerliğini de yapan eşi Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan kendisine atılan 'Come to Galatasaray' yorumlarını beğenerek Sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırmıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da ayrılık kapıda! 4 talip birden...
Habere Git

Okan Buruk: "Mauro Icardi ile ilgili süreç devam ediyor"

Süper Lig'de 5. haftanın kapanış maçında sahasında ağırladığı Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup eden Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunurken Mauro Icardi transferlerine ilişkin son durumu da aktarmıştı. 

Buruk "Şu anda oynayan oyuncularımızdan herhangi biri bizden ayrılmayacak. Yapacağımız transferler var. Mauro Icardi ve Kaan Ayhan ile ilgili süreç devam ediyor. Onun yanında belki kadromuzu güçlendirecek 1-2 kişi daha katabilirsek bir rekabet, en iyi ortamı oluşturmak istiyoruz. Şu anda iki oyuncu var onun dışında bir şey çıkmazsa da tekrar devre arasından sonra düşünülebilir" ifadelerini kullanmıştı.

Mauro Icardi'nin performansı

29 yaşındaki golcü, 2020 yıında Inter'den PSG'ye 50 milyon euro karşılığında transfer oldu. Kariyeri boyunca 383 mücadeleye çıkan Icardi, 203 gole imza attı.

Wanda Nara'dan Aslan dövmesi paylaşımı

Wanda Nara sosyal medya hesabında kolunda bulunan aslan dövmesini paylaştı ve kum saati emojisi ekledi. Galatasaray taraftarı bunun transfer için geri sayım olduğunu düşünüyor. 

Senin için hazırladığımız haberler