Wanda Nara'dan Galatasaray'a Icardi İçin Ayrılık Sinyali

01.06.2023 - 15:41 | Son Güncellenme: 01.06.2023 - 16:26

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'nin sevgilisi ve menajeri Wanda Nara, ayrılık sinyali verdi. PSG'den kiralanan yıldızın Fransa'ya döneceği yorumlandı.

Wanda Nara'dan Galatasaray'a Icardi İçin Ayrılık Sinyali

AJANSSPOR HABER

Kadrosuna yaptığı yıldız takviyeleri ile dikkat çeken Galatasaray, şampiyonluğunu ilan etti. Cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olan Sarı-Kırmızılı takım kutlamalara başlarken, sezon başında Paris Saint Germain'den kiralanan Mauro Icardi için ayrılık sinyali geldi.

Icardi şampiyonluğun anahtarı oldu

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mauro Icardi, yaptığı 21 gollük katkı ile şampiyonlukta büyük bir paya sahip oldu. Arjantinli futbolcu taraftarın sevgilisi olurken, sevgilisi Wanda Nara da kutlamalarda yer aldı.

Wanda Nara'dan ayrılık sinyali

Mauro Icardi ve Galatasaray yönetiminden Erden Timur ile kutlamalardan anları paylaşan Wanda Nara, sosyal medya hesabından yayınladığı bir yazıda sevincini taraftarla paylaştı. Mauro Icardi'nin menajerliğini de yapan Wanda Nara'nın yayınladığı yazı, ayrılık sinyali olarak da yorumlandı.

İlgini Çekebilir
Marcao, G.Saray'a kazandırmaya devam ediyor!
Habere Git

"Kendimi Galatasaray ailesinin bir parçası olarak hissediyorum"

Mauro Icardi'nin menajeri ve sevgilisi Wanda Nara, "Tüm Galatasaray taraftarını tebrik ediyorum. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olarak hissediyorum, çünkü Mauro'yu İstanbul'da hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray'ı unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız"

Wanda Nara, "İstanbul'a tek başıma geldiğim ve tek amacım Mauro'yu ikna etmek için Paris'teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Bugün sizinle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız" dedi.

"Konuşup, anlaşılması gereken çok şey var"

Wanda Nara'nın paylaşımındaki "Galatasaray'ı unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız" ifadesi ayrılık sinyali olarak yorumlandı. Sarı-Kırmızılılar'da mutlu olduğunu ifade eden Mauro Icardi'nin şampiyonluk maçında geleceği hakkında gelen soruya, "Farklı bir kulüple kontratım var. Konuşup, anlaşılması gereken çok şey var" demesi akıllara geldi.

Senin için hazırladığımız haberler