WandaGate bölüm 1 milyon 325! Birbirlerine girdiler

03.12.2022 - 11:34 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 17:13

Magazin haberi... Galatasaraylı Mauro Icardi'nin Wanda Nara'nın pasaportunu sakladığı iddiası kavga çıkardı. Icardi, gazeteci Angel de Brito ile birbirine girdi.

WandaGate bölüm 1 milyon 325! Birbirlerine girdiler

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın PSG'den kiraladığı Arjantinli Muaro Icardi, yeşil sahada olduğu kadar magazin için de popüler bif figür. Wanda Nara ile ilişkisi ile magazin basınının gündeminde olan Icardi,  gazeteci Angel de Brito ile birbirine girdi. 

Tartışma pasaport iddiasıyla başladı

Arjantinli gazeteci Pampito Perello, geçen hafta bir reklam kampanyası için Buenos Aires'e gelmesi gereken Wanda Nara'nın pasaportunu kaybettiğini söyleyerek bunu yapmadığını haberleştirdi. Haberde, "Mauro Icardi'nin Wanda Nara'nın Buenos Aires'e seyahat edememesi için pasaportunu saklamış olmasından şüpheleniliyor" ifadesi kullandı. 

Icardi yalanladı, Brito meslektaşına destek verdi

İddia, Galatasaraylı Icardi tarafından yalanlandı. Ancak, magazinci Angel de Brito da meslektaşına destek vererek iddianın yüzde 100 doğru olduğu söyledi.  

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan gitti, aşk darbesi yedi
Habere Git

"WandaGate bölüm 1 milyon 325"

Angel de Brito şu açıklamayı yaptı:  "WandaGate, bölüm 1 milyon 325... Wanda niye Arjantin'e geç geldi?  Ne oldu? Biri pasaportunu çalmış. Icardi'yi suçlayamam, küçük oğlanlardan mı, kızlardan biri mi bilmiyorum, pasaport saklandı. Aniden pasaport ortaya çıktı ve Wanda seyahat edebildi. WandaGate ve diğer her şey hakkında şaka yapabiliriz ama başka birinin pasaportunu çalmak suçtur."

Icardi: Neler yaşandığı konusunda fikrin yok!

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Icardi, Angel de Brito'nun açıklamalarına sert tepki gösterdi ve kendisine gönderdiği mesajları sosyal medyasından açıkladı. Icardi, Brito'ya "Hakkımda saçmasapan şeyler söylemeyi bırak. Adımı sürekli dedikodulara karıştırıyorsun. Neler yaşandığı hakkında hiçbir fikrin yok." dedi.

"Medya sirkinin kucağına düşüyorsunuz"

Arjantinli futbolcu şunları söyledi: "Eğer başınıza kötü bir şey gelirse medyanın yalanlarla dolu sirkinin kucağına düşüyorsunuz. Wanda'nın cuma günü seyahat edememesinin arkasında ailevi bir durum söz konusu. Bunu basına  açıklayamayız. Benim hakkında konuşacaksanız, daha sağlam bilgiler elinizde olsun. Böylece sadece dedikodular üstünden konuşmamış olursunuz."

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi ile Wanda Nara kabak tadı verdi!
Habere Git

"Bu yüzden sana cevap veriyorum"

Icardi açıklamasını "Bana karşı çok ciddi suçlamalarda bulunuyorsunuz. Hakkımda televizyonlara çıkıp sürekli yalanlar anlatıyorsun. Bu yüzden sana cevap veriyorum" diyerek bitirdi.

Icardi 1 ay sahalardan uzak kalacak

Galatasaray'ın 29 yaşındaki Arjantinli yıldızı Mauro Icardi,  geçtiğimiz günlerde  antrenmanda sağ üst arka adelessinden sakatlandı. Futbolcu,1 ay sahalardan uzak kalacak. Paris Saint Germain'den kiralık olarak gelen Icardi'nin 6 Süper Lig maçında 4 gol, 3 asisti bulunuyor. 

 

Senin için hazırladığımız haberler