"Warriors'ın bana inanması beni sevindirdi"

24.08.2017 - 14:25 | Son Güncellenme: 24.08.2017 - 14:25

NBA'de geçtiğimiz gün offseason'ın bomba hareketi yaşanmıştı. Cleveland Cavaliers, Kyrie Irving'i Isaiah Thomas, Jae Crowder, Ante Zizic ve Brooklyn Nets'in 2018 yılına ait ilk tur draft hakkı karşılığında Boston Celtics'e göndermişti.

Bu takas yaşanmadan önce ise Kyrie Irving'e yığınla teklifler gelmişti. Bunlardan bir tanesi ise ESPN'den Marc Stein'in açıklamalarına göre Cleveland Cavaliers'la Golden State Warriors arasında yapılmış. 

Cleveland Cavaliers, Boston Celtics'le görüşmeden önce son 3 yıldaki en büyük rakipleri Golden State Warriors'ı arayıp, Klay Thompson'la Kyrie Irving'i takas etmek istediklerini söylemiş. Son şampiyon Golden State Warriors ise teklifi reddetmiş.

Geçtiğimiz gün kendisine bu konu sorulan Klay Thompson ise hâlinden epey memnun. Yıldız şutör oyuncu, "Beni takas etmemeleri gösteriyor ki, Warriors bana inanıyor ve güveniyor. Ve onların başarısında yer edinmem için burada kalmamı istediler, onlara minnettarım. Biliyorum ki, ben her zaman takas dedikodularının bir parçası olacağım. Açıkçası herkes takas dedikodularının parçası oluyor. Belki LeBron James, Stephen Curry gibi oyuncular hariç ancak hatta Curry'nin bile ligdeki ilk dönemlerinde takas dedikodularında ismi geçmişti" ifadelerini kullandı.

27 yaşındaki keskin şutör, geçtiğimiz sezon Golden State Warriors formasıyla normal sezonda 22.3 sayı, 3.7 ribaund ve 2.1 asist ortalamaları ile mücadele etmişti.

EREN TUNCAY / AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler