Wayne Rooey, EURO 2020'deki favorisini açıkladı! 'Kazandıkça güçleniyorlar'

06.06.2021 - 18:57 | Son Güncellenme: 06.06.2021 - 19:10

Son dakika spor haberleri... Wayne Rooney, Türkiye'nin de mücadele edeceği EURO 2020 hakkında açıklamalar yaptı. Rooney'in EURO 2020'deki favorisi kim? İşte detaylar...

Wayne Rooey, EURO 2020'deki favorisini açıkladı! 'Kazandıkça güçleniyorlar'

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Eski İngiliz futbolcu Wayne Rooney, 11 Haziran'da Türkiye - İtalya maçı ile başlayacak EURO 2020 hakkında değerlendirmelerde bulundu. Rooney, turnuvadaki favorisini de açıkladı. 

'İngiltere, en iyi 4 takım arasında'

İngiltere'nin turnuvanın en iyi 4 takımı arasında yer aldığını söyleyen Rooney, ''Beklentilere bakarsak, İngiltere de Portekiz ve Belçika ile diğerlerinin üzerinde yer alan 4 takım arasında'' dedi. 

Rooney'in EURO 2020'deki favorisi

Turnuvadaki favorisinin Fransa olduğunu vurgulayan Rooney, ''Fransa benim net favorim. Dünya şampiyonu olarak kalitelerine bakıyorsunuz, Kylian Mbappe, N'Golo Kante, Karim Benzema, Antoine Griezmann, Paul Pogba, Raphael Varane, Hugo Lloris gibi isimlere sahip'' şeklinde konuştu.

'Kazandıkça daha da güçleniyorlar'

Fransa'nın kazandıkça güçlenen bir ekip olduğunu belirten eski İngiliz futbolcu, ''Sadece yetenekli futbolculardan oluşan bir ekip değiller. 2018'de Rusya'da gördüğümüz gibi, onlar takım olmayı başarıyor ve kazandıkça daha da güçleniyorlar'' yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler