Manchester United ile Beşiktaş Weghorst Transferinde Anlaştı! İşte Alınacak Para

10.01.2023 - 21:25 | Son Güncellenme: 10.01.2023 - 22:47

Manchester United, Wout Weghorst transferi için Beşiktaş ile anlaştı. Premier Lig ekibinin, Siyah-Beyazlılar'a ödeyeceği para belli oldu. İşte detaylar.

Manchester United ile Beşiktaş Weghorst Transferinde Anlaştı! İşte Alınacak Para

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Cristiano Ronaldo ile karşılıklı olarak yolların ayrılmasının ardından santrfor arayışına giren Manchester United, Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Wout Weghorst'u gündemine almıştı. Transferde flaş gelişmeler yaşandı.

Beşiktaş ve Manchester United anlaştı!

Fabrizio Romano'nun haberine göre Manchester United ile Beşiktaş, Weghorst tranferinde prensip anlaşması sağladı. Sezon başında Burnley'den Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Hollandalı yıldız, Siyah-Beyazlılar'dan ayrılarak, Premier Lig devine kiralanacak.

İşte Beşiktaş'ın kasasına girecek olan para

Beşiktaş ile Manchester United arasında imzaların atılması durumunda Siyah-Beyazlılar'ın kasasına girecek ücret de belli oldu. Bu anlaşmayla Beşiktaş'ın 3 milyon Euro gelir elde edeceği belirtiliyor.

İlgini Çekebilir
Sneijder'den çok konuşulacak yorum! Weghorst...
Habere Git

Beşiktaş'ın şartı var!

Beşiktaş, İngilizler ile yaptığı ön anlaşmada bir şart sundu. Transfer, Siyah-Beyazlılar yeni bir santrfor ile anlaşma sağlaması halinde gerçekleşecek. Weghorst, Beşiktaş yerini doldurabileceği kalitede bir santrfor bulabilene kadar takımda kalacak.

Aboubakar gündemde

Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'a transferi Süper Lig'de dengeleri değiştirdi. Manchester United'tan ayrılarak, İngilizler'de forvet açığı doğuran Ronaldo, Al Nassr'a imza atarak Suudiler'de ise yabancı kontenjanının dışında kaldı. Al Nassr'dan ayrılması beklenen Vincent Aboubakar, Manchester United'ın transfer listesindeki Weghorst'u göndermeye hazırlanan Beşiktaş'a gelebilir.

İlgini Çekebilir
Weghorst gidiyor, Abubakar geliyor! İşte yapılan teklif
Habere Git

Futbola Hollada'da başladı, sezon başında Beşiktaş'a geldi

7 Ağustos 1992 doğumlu Wout Weghorst, Hollanda'nın DETO takımında futbola başladı. Williem, Emmen, Heracles Almelo, AZ Alkmaar, Wolfsburg ve Burnley'de forma giyen 1,97'lik santrfor, sezon başında Beşiktaş'a kiralandı.

18 maçta 13 gole direkt katkı

Bu sezon Beşiktaş forması ile 18 karşılaşmada görev alan Wout Weghorst, 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası veren yıldız oyuncu, 13 gole doğrudan katkı sağladı. 30 yaşındaki forvet, 2 maçta ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler