Beşiktaş'ta Talha Sanuç ve Welinton, Adana Demirspor maçı sonrası konuştu

29.12.2022 - 22:43 | Son Güncellenme: 29.12.2022 - 22:55

Süper Lig'in 16. haftasında Adana Demirspor'u Masuaku'nun frikikten kaydettiği golle 1-0 yenen Beşiktaş'ta Talha Sanuç ve Welinton, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Beşiktaş'ta Talha Sanuç ve Welinton, Adana Demirspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, sahasında ağırladığı Adana Demirspor'u ilk yarıda Arthur Masuaku'nun serbest vuruştan attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşma sonrası Beşiktaş'ta Talha Sanuç ve Welinton açıklamalarda bulundu.

"Bugün iyi bir tempoda oynadık"

Güzel bir galibiyet aldıklarını dile getiren Welinton, "Maalesef son maçta istediğimiz oyun ritmini sağlayamadık ve puan kaybettik. Bugün iyi bir tempoda oynadık. Savaştık ve iyi bir galibiyet aldık. Böyle bir galibiyet bizi mutlu etti. Yedek kalmak futbolun içinde olan bir şey ama ben her zaman hazırım. Bugün takıma yardım ettiğimiz düşünüyorum. İyi bir galibiyet aldık." dedi.

"Onunla iyi bir uyum sağladık"

Takım arkadaşı Tayyip Talha Sanuç'la ilgili de konuşan Welinton, "Tayyip çok iyi bir oyuncu. Buraya geldiğinden bu yana en iyisini verdi. Onunla iyi bir uyum sağladık. Beraber öğreniyoruz. Daha da iyi olacak. 2023'ten mutluluk ve şampiyonluk bekliyorum. Yılın son maçını galip kapattık, umarım yeni yılda da kupalar kaldırırız." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş Demir'i Güneş ile eritti!
Habere Git

"Kral öldü"

Welinton, maç sonu Pele'nin hayatını kaybettiğini öğrenmeleri üzerine de şu ifadeleri kullandı:

"Üzgünüm. Kral öldü. Bizim için her zaman referans noktasıydı. Brezilya ve dünya için çok üzücü bir durum."

Tayyip Talha Sanuç: "Takım içinde çok iyi bir ortam var"

Beşiktaş'ın stoper mevkisinde oynayan Tayyip Talha Sanuç ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"Benim için fazlasıyla duygusal maçtı. 4 yıl orada oynadım. Beşiktaş'a geldikten sonra çok destek oldular. Bugün tek istediğimiz kazanmaktı. Bunu da başardık. Çok güzel mücadele ettik. Kazanmayı hak ettik. Umarım yeni yıl bize daha çok başarı getirir. Şu an ligdeki durumumuzdan memnuın değiliz. Bugün reaksiyon verdik. Takım içinde çok iyi bir ortam var. bunu sahaya yansıttığımızda her maçı kazanabiliriz. Bugün bunu yansıttık ve kazandık. Umarım da bundan sonra yansıtırız."

Beşiktaş'ı galibiyete taşıyan golü 14. dakikada serbest vuruştan Arthur Masuaku kaydetti. 

Beşiktaş, 2 maçlık galibiyet hasretini bitirdi

Süper Lig'deki 2 maçlık galibiyet hasretini sonlandıran Beşiktaş, 15 maç sonunda 26 puana ulaşırken bu sezon 2. yenilgisini alan Adana Demirspor ise 15 maç sonunda 27 puanda kaldı. 

Senin için hazırladığımız haberler