Wesley Sneijder'dan derbi öncesi olay Fenerbahçe paylaşımı! Seçtiği şarkı...

19.05.2024 - 17:51 | Son Güncellenme: 19.05.2024 - 18:10

Galatasaray'ın eski oyuncusu Wesley Sneijder'dan bu akşam oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi sarı lacivertlileri kızdıracak bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Wesley Sneijder'dan derbi öncesi olay Fenerbahçe paylaşımı! Seçtiği şarkı...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de bitime iki hafta kala lider Galatasaray takipçisi Fenerbahçe'yi bu akşam sahasında konuk edecek. Rams Park Stadı'nda oynanacak karşılaşmada sarı kırmızılılar bir puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe'nin kazanması halinde ise şampiyonu son hafta maçlarının sonuçları belirleyecek.

Snejider'den Fenerbahçe paylaşımı

Derbi maça saatler kala Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder'den flaş bir paylaşım geldi. Mücadele öncesine İstanbul Boğazı'ndan bir kareyi paylaşan Hollandalı eski yıldızın paylaşıma eklediği şarkı ise Fenerbahçe taraftarını kızdırdı. Sneijder paylaşımında 'Fener ağlama' şarkısını kullandı.

Galatasaray maç öncesi plaket verecek

Öte yandan Galatasaray Kulübü eski futbolcusu Wesley Snijder'i Fenerbahçe derbisi öncesi onurlandıracak. Sarı kırmızılı kulüp Hollandalı efsane isme derbi maç öncesi plaket takdim edecek.

Galatasaray'da 8 kupa kazandı

2013-2017 yılları arasında Galatasaray forması giyen Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı formayla 2 Lig, 3 Türkiye Kupası ve 3 de Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Dünya devlerinde forma giydi

Kariyerinde Ajax, Real Madrid, Inter, Nice ve Al Gharafa'da top koşturan Wesley Sneijder, 13 Ağustos 2019'da yaptığı açıklamayla profesyonel futbol hayatını sonlandırdığı duyurmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler