Wesley Sneijder'den flaş Ronaldo ve Juventus sözleri! 'Ronaldo'nun tek başına Juventus'u..'

16.08.2018 - 22:08 | Son Güncellenme: 17.08.2018 - 01:08

Wesley Sneijder'den flaş Ronaldo ve Juventus sözleri! 'Ronaldo'nun tek başına Juventus'u..'

Uzun dönem Galatasaray forması giyen Hollandalı yıldız oyuncu Wesley Sneijder, beIN Sports kanalı önemli açıklamalarda bulundu. 

Sneijder özellikle Juventus'a transfer olan Ronaldo ve Hollanda Milli Takımı hakkında konuştu

"Katar'a geldiğim için mutluyum. Buraya 7-8 ay önce geldim. Bu yaz burada ilk kez sezon başı kampı geçirdim. Burayı seviyorum ve ligin kalitesi giderek yükseliyor"

"Katar'ı sevmiyorsanız burayı beğenme şansınız yok. Burada her şeye sahipsiniz. Dışarıdaki insanlar burada nasıl bir yaşam olduğu konusunda fikri yok"

"Şampiyonlar Ligi'nde kimin finalde olduğunu bilmek kolay değil. Geçen sene olduğu gibi Real Madrid yine aynı yerde olacaktır. Fakat bence bu yıl farklı bir şampiyon göreceğiz"

"Ronaldo'nun iyi işler yapacağını düşünüyorum. Çok iyi bir profesyonel ve kısa sürede İtalya'ya uyum sağlayacaktır. Tabii ki İspanya ligi farklı bir lig ama önemli olan adapte olabilmek"

"İtalya'da kazanmak her şeyin önünde ve sonuç odaklı"

"İtalya ile İspanya arasında en büyük fark, İtalya'da kazanmak her şeyin önünde  ve sonuç odaklı. İspanya'da ise futbolun teknik kısmı daha ön planda ve taraftara güzel bir maç izletmeniz bekleniyor. Daha çok gol atmanız lazım. 3-0, 4-0 vs. ama İtalya'da 1-0 kazansanız yeterli."

"Ronaldo'nun tek başına Juventus'u Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapacağını sanmıyorum"

"Ronaldo'nun tek başına Juventus'u Şampiyonlar Ligi şampiyonu yapacağını sanmıyorum. Daha önce Juventus'un iyi işler yaptığını gördük ama Şampiyonlar Ligi'nde onlardan daha güçlü takımlar var. Lig için tamam hatta şampiyon olmamaları sürpriz olur"

"Ronaldo'nun yokluğunda gol sıkıntısı çözmek zor alacak ama Real Madrid büyük takım bir şeyler yapacaklardır. Yeni aldıkları Brezilyalı genç oyuncu çok yetenekli"

"Milli Takım'ın ne yapacağını bende merka ediyorum. Peru maçı benim jubile maçım olacak. Daha sonra Uluslar Ligi başlayacak ve son Dünya Şampiyonu Fransa ile oynayacaklar. Bende merak ediyorum"

"Geçen yıl gelişim fırsatı bulan genç oyuncular var. Takımın zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum bu takımın Dünya Kupası seviyesinde olabilmesi için. Belçika'da aynı süreçten geçti ama 5-6 yıl içinde çok iyi bir takım inşa ettiler."

Senin için hazırladığımız haberler