William D'Avila açıkladı! Giuliano dönebilir...

22.06.2020 - 17:02 | Son Güncellenme: 22.06.2020 - 17:08

William D'Avila açıkladı! Giuliano dönebilir...

FIFA Menajeri William D'Avila, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Emre Kılınç, hangi takıma transfer olacak? Galatasaray, Henry Onyekuru'yu yeniden kiralayabilir mi? Belhanda için teklif var mı? Bordeaux forması giyen Samuel Kalu, Türkiye'ye gelebilir mi? Kasımpaşa'nın eski futbolcusu Trezeguet, Türkiye'ye dönebilir mi? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Giuliano'nun Türkiye'ye dönme ihtimali var mı?

Emre Kılınç kararını verdi!

Emre Kılınç'ın menajeri D'Avila oyuncusunun geleceği hakkında konuştu. William D'Avila, "Emre Kılınç serbest bir oyuncu. Emre için birçok kulüple görüştük. Emre Kılınç kesin olarak İstanbul'da bir kulüpte oynayacak. Biz bir karar verdik ancak bunu maçlar bitince açıklayacağız. Emre Kılınç çok başarılı bir sezon geçirdi. Yaptığımız son konuşmalarda kararımızı verdik" ifadelerini kullandı.

Kalu, Galatasaray için bir opsiyon!

William D'Avila, adı Türk kulüpleriyle de geçen 22 yaşındaki Nijeryalı futbolcusu Samuel Kalu'nun geleceği hakkında da konuştu. William D'Avila, "Son zamanlarda İstanbul'a gelemedim ancak çalışmalarım sürüyor. Samuel Kalu, benim oyuncum. Şu anda Galatasaray'dan bir ilgi olduğunu söyleyemem. Önceliğimiz oyuncunun gelişimine devam etmesi. Samuel Kalu çok iyi bir oyuncu. Nijerya milli takımı için de önemli bir oyuncu. Samuel Kalu, Galatasaray için bir opsiyon. Böyle bir şey olabilir" dedi.

Trezeguet için Galatasaray bir seçenek!

Aston Villa'nın küme düşmesi halinde Trezeguet'in Türkiye'ye dönebileceğini belirten William D'Avila, "Trezeguet için Galatasaray'la görüşmüyorum. Şu anda böyle bir şey yok. Aston Villa'nın sezon sonundaki durumu burada belirleyici olacak. Aston Villa küme düşerse burada bir kiralık opsiyonu oluşabilir. Galatasaray önemli bir seçenek. Koşullar oluşursa bunu değerlendirebiliriz" ifadelerini kullandı.

Guliano, Türkiye'ye dönebilir!

Belhanda'nın yurt dışına transferi için Galatasaray'dan yetki alan William D'Avila bu transferin bir diğer ayağında Giuliano'nun olduğunu söyledi. William D'Avila, "Al Nasr, Belhanda'nın transferiyle ilgileniyor. Sezon sonunda ne olacağını göreceğiz. Şu anda net bir şekilde orayla anlaştık diyemem. Onlar üst düzey kulüpler. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Giuliano oradan ayrılabilir ve onun Türkiye'ye gelme ihtimali var. Giuliano ayrılırsa Belhanda oraya gidebilir. Bu yeni bir gelişme. Giuliano yeniden Türkiye'ye dönebilir" dedi.

Onyekuru kalmak istiyor!

William D'Avila son olarak Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen futbolcusu Henry Onyekuru'nun geleceği hakkında konuştu. William D'Avila, "Henry Onyekuru, Galatasaray'da kalmak istiyor ancak bu durum daha netleşmedi. Sezon sonunda koşullara bakacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler