Wilshere'den Fenerbahçelileri umutlandıran açıklama!

30.06.2018 - 21:28 | Son Güncellenme: 01.07.2018 - 00:28

Arsenal ile olan sözleşmesi sona eren Jack Wilshere, Sky Sports'a verdiği röportajda transferle ilgili önemli mesajlar verdi, Fenerbahçeliler umutlandı.

Wilshere'den Fenerbahçelileri umutlandıran açıklama!

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe için İstanbul’a gelen Jack Wilshere flaş bir transfer itirafında bulundu.

Fenerbahçe'ye göz kırptı!'

Sky Sports’a konuşan İngiliz orta saha, “Eğer karşıma doğru bir fırsat çıkarsa yabancı bir lige gitmek istiyorum” dedi.

Wilshere transfere her an hazır!

Karşısına çıkacak en iyi fırsatı değerlendireceğini söyleyen Wilshere, “Bir acelem yok. Bugün Arsenal’le olan sözleşmemin son günü. Bu oldukça garip. Profesyonel olarak 10 yıl burada oynadım. Kulüpte 17 yıl geçirdim. Gelişmelere bakıyoruz. Kendimi fit tutuyorum. Eğer bir şeyler gelirse gitmek için hazırım” ifadelerini kullandı.

'Kendime hiçbir şey için tarih koymadım.'

Wilshere transferle ilgili de şunları söyledi: “Dinlenmek, hayatım üzerine düşünmek ve ne istediğime karar vermek için güzel bir zaman. Acele bir karar vermeyeceğim. Transfer dönemi ağustos başında bitecek. Yani biraz daha zaman var. Dünya Kupası olduğundan transferler de sonraki dönemde belli olur. Herkes transferin son gününün nasıl geçtiğini biliyor. Takımlar paniklemeye başlıyorlar. O yüzden kendime hiçbir şey için tarih koymadım.”

(İngiltere'de transfer dönemi bu sezon, liglerin başlamasından bir gün önce, 9 Ağustos'ta kapanacak.)

Geçtiğimiz günlerde Cocu’yu taşıyan uçakla İstanbul’a geldiği iddia edilen Wilshere'in Acarkent’ten ev tuttuğu bildirilmişti. Fenerbahçe'nin 3 yıllık bir sözleşme teklif ettiği de gelen haberler arasındaydı.

Arsenal geçtiğimiz günlerde Wilshere ile sözleşme yenilenmeyeceğini açıklamıştı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler