Winnie Harlow NBA maçına damga vurdu

21.11.2018 - 12:42 | Son Güncellenme: 21.11.2018 - 15:42

Winnie Harlow NBA maçına damga vurdu

Vitiligolu model Winnie Harlow, Los Angeles Clippers-Brooklyn Nets maçı damga vurdu. İşte 2018-19 sezonunda ve geçmiş yıllarda NBA maçlarına damga vuran hatta bazen skorun bile önüne geçmeyi başaran ünlü isimler...

Sadece bir model değil aynı zamanda ilham kaynadığı olan Vitiligolu model Winnie Harlow Los Angeles Clippers-Brooklyn Nets maçındaydı.

Son olarak Victoria's Secret defilesinde boy gösteren madel objektiflere yansıdı.

Harlow, NBA maçında çekilmiş fotoğrafralarını Instagram sayfasından paylaşmayı ihmal etmedi.

Emily Ratajkowski 

Dünyaca ünlü oyuncu ve model Emily Ratajkowski Los Angeles Lakers ile Minnesota Timberwolves arasında oynanan NBA maçına damga vurdu.

Tribünde makyaj yaparken görüntülenen 27 yaşındaki Ratajkowski objektiflere poz da verdi.

Minnesota Timberwolves takımına 114-110 üstünlük sağlayan Los Angeles Lakers mücadeleyi kazandı.

Naomi Campbell

Süper model Naomi Campbell; Steve Stoute, Liev Schreiber ve Sasha Schreiber ile birlikte Golden State Warriors & Brooklyn Nets maçını izledi.

Victoria's Secret modeli ve oyuncu Cindy Bruna da Golden State Warriors'ın Brooklyn Nets ile oynadığı karşılaşmayı izleyenler arasındaydı.

Aynı maçı izleyenler arasında (State Warriors& Brooklyn Nets) Amerikalı aktris Rosie Perez Golden da vardı.

Square Garden’da düzenlenen New York Knicks ve Brooklyn Nets karşılaşmasında ünlü oyuncular Ben Stiller (52) ve Jonah Hill (34) seyirciler arasında yerlerini aldı.

Hollywood’un ünlü aktörleri ev sahibi New York Knicks takımını destekledi. Stiller ve Hill’in takımı, maçı 115-96 kazandı. Maçta Ben Stiller’ın yanında 13 yaşındaki oğlu Quinlin de takımını destekledi. (NTV Yaşam)

Senin için hazırladığımız haberler