Wolfsburg, Mario Gomez'in ayrılmasından sonra genç golcü ile imzaladı

02.01.2018 - 13:19 | Son Güncellenme: 02.01.2018 - 13:19

Almanya Ligi ekiplerinden Wolfsburg, genç golcü Maxilimilian Arnold ile ilgili kararını verdi. Kulüp, 23 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin 2022 yılına kadar uzatıldığını açıkladı.

Wolfsburg’da Mario Gomez’in Stuttgart’a transferi sonrasında iç transferde adım atıldı. Kurtlar, altyapıdan yetişen Arnold’u takımda tuttu.

“Sözleşme uzatmaktan memnunuz”

Kulübün Sportif Direktörü Olaf Rebbe yaptığı açıklamada, ”Maxilimilian Arnold ile sözleşme uzatmaktan memnunuz. O, altyapıyı da kümede kalma savaşımızı da gördü. Olağanüstü şeylere tanıklık etti.” diye konuştu.

“Bana olan güveni boşa çıkarmayacağım”

Öte yandan Wolfsburg’un golcüsü Arnold ise, ”Geleceğimin erkenden belli olması sevindirici. Wolfsburg’da emin adımlarla ilerlemek istiyorum. Kulübün bana olan güvenini boşa çıkarmayacağım. Gösterilen güvene sahada cevap vereceğim” ifadelerini kullandı.

Max Arnold, bu sezon lig ve Almanya Kupası olmak üzere toplamda 16 maçta görev aldı ve 1 gol attı. 15 maçta ilk 11’de başlayan golcü oyuncu, 1293 dakika sahada kaldı. Arnold, Almanya U21 Takımı’nda Avrupa Şampiyonluğu yaşamıştı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler