Wout Weghorst, Premier Lig Ekibi Manchester United'a Transfer Oluyor

07.01.2023 - 23:41 | Son Güncellenme: 07.01.2023 - 23:47

Beşiktaş’ın Burnley’den kiraladığı golcü futbolcusu İngiliz devine Manchester United'a transfer olacağı iddia edildi. Yıldız oyuncu devre arasında takımdan ayrılıyor...

Wout Weghorst, Premier Lig Ekibi Manchester United'a Transfer Oluyor

AJANSSPOR HABER

Wout Weghorst Manchester United ile anlaşmak üzere. Gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre Hollandalı santrfor, 10 Milyon Euro karşılığında kırmızı şeytanlara transfer oluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Weghorst Manchester United’ı takibe aldı

Transfer iddialarında adı Manchester United ile anılan Beşiktaş’ın deneyimli santrforu Weghorst, Instagram hesabından İngiliz devini takibe aldı. 

Performansıyla dikkatleri üzerine çekti

Burnley ile 2025 yılına kadar sözleşmesi olan Hollandalı golcü, sezon başında siyah beyazlı ekibe kiralandı.Hem Süper Lig’de hem de Dünya Kupası’nda gösterdiği başarılı performansıyla birlikte Manchester United’ın dikkatini çekti. 

Transferini Şenol Güneş doğruladı

Holladanlı oyuncunun transfer durumuna da değinen Güneş, "Weghorst bizim için önemli bir oyuncu. Değerli bir oyuncu. Veda etmesi için kulüple konuşması gerekiyor. Kulüple bir görüşme olmadı. Böyle gelişmeyi bende duydum. Ama net değil. Öğreniriz. Transfer teknik bir olaydır. İyi oyuncuların gitmesini istemem. Gitme ile ilgili hem kendi hemde kulüple görüşmek gerekir. Kesin bir olay yok. 

Gol sevinciyle ayrılık sinyallerini verdi

 Wout Weghorst, bu akşam oynanan Beşiktaş-Kasımpaşa maçında attığı golden sonra Beşiktaş armasını gösterip daha sonra eliyle kalp işareti yaptı. Gol sevincindeki yüz ifadesi veda sinyallerinin kapısını açtı. 

Weghorst’un Beşiktaş performansı

30 Yaşındaki golcü forvet, bu sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig’de 16 maçta 8 gol atarken 4 de gol pası verdi. Ayrıca 1.97 boyundaki futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası’nda da siyah beyazlı ekiple 2 maçta 1 gol kaydetti. 

Emre Kocadağ'dan açıklama

Merak edilen konu sonrası Beşiktaş yönetiminden bir açıklama geldi. Maçın ardından yıldız futbolcunun durumu As Başkan ve Basın Sözcüsü Emre Kocadağ'a soruldu. Kocadağ yaptığı kısa açıklamada "Duygusal davrandı" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler