"Yalancının Allah cezasını versin mi?"

23.06.2020 - 01:11 | Son Güncellenme: 23.06.2020 - 01:24

"Yalancının Allah cezasını versin mi?"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gerginlik yaşadığı Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun sözlerine cevap verdi.

AJANSSPOR - HABER

Çavuşoğlu gibi Beyaz TV'ye bağlanan Ağaoğlu, "Şu anda alkol muayenesine giriyorum. Hayatım boyunca alkol almadım, bunların hepsi iftira. Benim ölmüş anneme, arkadan onun ağabeyi küfür etti, ben de iade ettim. İlçe Jandarma Karakolundan ekip rica ettik, alkol muayenesine gireceğim. Anasından doğmadığından beri alkol kullanmayan birinden kaç promil alkol çıkacağını göreceğiz. Bizim bulunduğumuz tarafa küfürler ederek gelen insan, ağabeyiymiş. Bizim bulunduğumuz bölüme kadar gelip ağza alınmayacak küfür etmesini gerektirecek ne vardı?" dedi.

Hüseyin Çimşir açıklaması

Alanyasporlu bir yöneticiye küfür ettiği iddia edilen Hüseyin Çimşir'in kimseye küfür etmediğini belirten Ağaoğlu, "Hüseyin hoca maç boyunca saha içindeydi. Yönetici neredeymiş? Yalancının Allah cezasını versin mi? Hüseyin hoca kimseye ağzını açmadı. Bizi bir şeylerin içine çekmeye çalışıyorlar. Rahmetli anam beni doğurduktan sonra bana alkol emzirdiyse bilemiyorum... İnsan iftira atarken bile biraz vicdanlı olur. Bu yaptığı kul hakkına girer" ifadesini kullandı.

"Allah hesabını soracak"

"Bunların başka hesabı var" diyen başkan Ağaoğlu, "Biz geçen hafta Fenerbahçe stadyumundaydık. Bir maç esnasında reaksiyon kontrolünü beceremeyen insanlarla birlikteydik. Allah hesabını soracak. Saha içindeki arkadaştan da bir küfür yedim" açıklamasını yaptı.

"Hasan Çavuşoğlu size telefonda ne gösterdi?" sorusuna da cevap veren Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Onların oturduğu yerle bizim oturduğumuz yer arasında 30-40 metre mesafe vardı. Hakemin bitiş düdüğünden kısa süre önce beraberlik golü geldi. Bitiş düdüğünün ardından bu olaylar oldu. Arada 30 metre vardı. Küfürleri duyunca ortalık karıştı. Telefonda bana gösteriyor, 'Ağabeyime küfrediyorsun' diyor, ağabeyim dediği de bakan Mevlüt Çavuşoğlu, ben de 'Ağabeyin benim hayatta saygı duyduğum nadir insanlardan biridir, sen kimsin?' dedim" ifadesini kullandı.

Trabzonspor'un şampiyon olacağını vurgulayan Ahmet Ağaoğlu, "Gerginlik yaratılmaya çalışıyor. Biz bunları bekliyorduk ama Alanya'da beklemiyorduk. Son 6-7 hafta içinde üzerimize gelineceğini bekliyorduk. Bir de utanmadan Hüseyin hocamız Alanyasporlu yöneticiye küfür etti diyorlar. İnsan utanır ya! Başkan Çavuşoğlu naklen yayın yapıyordu. Kendisine sorun bakalım, kime yayın yapıyordu? Bilmiyorum hangi abisine naklen yayın yapıyor. Şampiyon olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Otobüste, 'Başınızı dik tutun, omuzlarınızı da dik tutun, kazanılacak 6 maç var, bu takım şampiyon olacak, sahadaki oyun ya da hakem sizi negatif etkilemesin, bu takım şampiyon olacak, kimsenin şüphesi olmasın' dedim. Hasan Çavuşoğlu şikayetçi olsun ya! Benim şikayetçi olmak gibi bir düşüncem yok. Başkasının kümesinde horoz arayanlardan değiliz" ifadesini kullandı.

 

Novak sorusuna cevap

"Novak, Fenerbahçe'ye gidecek diyorlar, bu konuya bir nokta koyabilir misiniz?" sorusuna da gülerek cevap veren Trabzonspor Başkanı, "Novak her hafta noktaları koya koya gidiyor" diye konuştu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler