Beşiktaş'ta Yalçın Karadeniz Divan Kurulu Başkanlığına Aday Oldu

01.07.2022 - 16:16 | Son Güncellenme: 01.07.2022 - 16:28

Eski Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz Ağustos ayında gerçekleşecek Divan Başkanlık Kurulu seçimlerinde aday olduğunu açıkladı. İşte detaylar.

Beşiktaş'ta Yalçın Karadeniz Divan Kurulu Başkanlığına Aday Oldu

AJANSSPOR HABER

Eski Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Ağustos ayındaki Divan Başkanlık Kurulu seçimlerinde aday olduğu açıkladı.

Yalçın Karadeniz adaylığını şu ifadeler ile duyurdu: "Kıymetli dostlarım, malumunuz olduğu üzere Ağustos ayında gerçekleşecek Divan Başkanlık Kurulu seçimlerinde başkan adayıyım. Yakın zaman içerisinde sizlere plan, proje ve sunumlarımızı duyurmaktan büyük memnuniyet duyacağım. Sevgi ve saygılarımla."

"Doğru yürüyor, O’nu kimse durduramaz"

Öte yandan sosyal medya hesabından videolu bir paylaşımda bulunan Yalçın Karadeniz, "İftira diz çökecekti, yine çöktü. Hak yerini bulacaktı, yine buldu. Doğru duvar yıkılmazdı, yine yıkılmadı. Doğru yürüyor, O’nu kimse durduramaz. Şanlı camiamızın birlik beraberliği için plan, proje ve Beşiktaş aşkıyla geliyoruz…" ifadelerini kullandı.

Fikret Orman döneminde başkanlıktan uzaklaştırıldı

Yalçın Karadeniz, Fikret Orman döneminde başkanlıktan uzaklaştırılmıştı. Ancak kendisi de bir avukat olan Karadeniz, sürdürdüğü hukuki mücadelede haklılığını ortaya çıkarmış ve iadei itibarını tekrar kazanmıştı.

Tevfik Yamantürk'e karşı yarışması bekleniyor

Yaklaşık 3 ay Beşiktaş Başkanlığına vekalet de eden Karadeniz, camiada sevilen ve saygı gören bir isim. Kongrede Karadeniz'in mevcut başkan Tevfik Yamantürk'e karşı yarışması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Rıdvan Yılmaz'da pürüz! Transferin yatması muhtemel...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler