Yalçın: "Kesinlikle bir prestij maçı değil"

19.07.2020 - 09:58 | Son Güncellenme: 19.07.2020 - 09:58

Yalçın: "Kesinlikle bir prestij maçı değil"

Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı konuk edecek. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın karşılaşma öncesinde oyuncularını uyardı.

Skorer'den alınan habere göre; deneyimli teknik adam oyuncularıyla yaptığı konuşmada, "Sivasspor üçüncülüğe bizden daha yakın. Bizim bu noktada yapmamız gereken, kalan maçları kazanıp, Sivasspor’un puan kaybetmesini beklemek.

Bu yoldaki ilk adımımız Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılmak olmalı. Bu karşılaşma kesinlikle bir prestij maçı değil. Üçüncülük maçına çıkacağız. Sahadan galibiyetle ayrılarak umutlarımızı ve iddiamızı son haftaya taşımalıyız" dedi.

"Oynama ve kazanma arzusu sebebiyle..."

Öte yandan Sergen Yalçın, "Tüm sıkıntılara rağmen buralarda olabilmek çok kolay değil. Hedefsiz kaldığımız dönemlerde sizler sahada elinizden geleni yaptınız. Bu oynama ve kazanma arzusu sebebiyle sizlere ayrıca teşekkür etmeliyim.

Aynı isteği bu maçta da göstereceğinizi biliyorum. Derbinin taraftarımız için ne kadar önemli olduğunu da aklınızdan çıkarmayın" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman?

Süper Lig'in 33. haftasında Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, Vodafone Park'ta Tahir Karapınar yönetimindeki Fenerbahçe'yi konuk edecek.

19 Temmuz Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 21:00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den canlı izlenecek.

Sergen Yalçın yönetiminde Beşiktaş

Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde 13 karşılaşmaya çıkarken siyah beyazlı takım bu maçlarda 8 galibiyet, 2 kez beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler