Yanal istedi, menajerleri çağırıldı!

07.03.2019 - 08:33 | Son Güncellenme: 07.03.2019 - 11:33

Yanal istedi, menajerleri çağırıldı!

Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen Fenerbahçe, diğer taraftan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Yönetim, teknik direktör Ersun Yanal’dan takımda kalmasını istediği futbolcular hakkında rapor bekliyor. Fenerbahçe’de Ersun Yanal’ın yola devam etmeyi amaçladığı isimler ortaya çıktı.

Skrtel'e yeni teklif konusu

Fenerbahçe, savunma hattındaki performansıyla dikkatleri üstüne çeken Martin Skrtel’e yeni bir teklif sundu. Bu teklifin, futbolcunun yaşını düşünerek yapıldığı iddia edilmişti.

Fenerbahçe'nin teklifi daha cazip

Sarı-lacivertlilerin, Skrtel’e şu anda kazandığı ücretten çok daha az bir para önerdiği; ancak bu teklifin bile, Slovak futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Rangers’tan daha iyi olduğu gündeme geldi.

Fenerbahçe Skrtel'de ısrarcı olmayacak

Fenerbahçe, kulübün menfaatleri doğrultusunda önerilen teklifin dışına çıkmayacak. Eğer Skrtel bu teklife olumlu yanaşmazsa yollar kesin olarak ayrılacak.

Skrtel kalmak istiyor ama...

Fenerbahçe’ye odaklanan ve Slovakya Milli Takımı’nı da bıraktığını açıklayan Skrtel’in takımda kalmaya sıcak baktığı ve menajerine orta yolun bulunmasını istediğini ilettiği ifade edildi.

Ersun Yanal'ın kalmasını istediği gündeme gelmişti

Ersun Yanal’ın, 35 yaşındaki stoperden 1 yıl daha faydalanmak istediği ve görüşmelerin olumlu sonuçlanmaya yakın olduğu öne sürülmüştü.

Ali Koç görüşmeler yapılacağını söylemişti

Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sözleşmesi bitecek futbolcularla görüşme yapılacağını dile getirmişti.

Comolli görüşmeleri yürütecek

Sportif Direktör Damien Comolli’nin Skrtel’in yanı sıra Mathieu Valbuena ve Roberto Soldado ile de görüşme gerçekleştirmeyi planladığı ortaya çıktı.

Valbuena ve Soldado'nun menajerleri davet edildi

Fransız Sportif Direktörün, iki oyuncunun menajerini İstanbul’a çağırdığı ve Valbuena ile Soldado’nun takımda kalmasını özellikle isteyen ismin Ersun Yanal olduğu öğrenildi.

Valbuena kalmak istiyor

Sarı-lacivertlilerde zaman zaman sert eleştirilen Valbuena da takımda kalmaya sıcak bakıyor. Ancak; futbolcunun düzenli olarak forma giymeyi arzuladığı belirtildi.

Valbuena'nın bu sezonki performansı

Valbuena bu sezon Fenerbahçe’de 22 maçta 736 dakika süre aldı ve 1 gol 6 asistlik performans ortaya koydu.

Soldado'nun geleceği...

Öte yandan Roberto Soldado da bu sezon takımda ritmini bulamayan isimlerden biri olarak dikkati çekti.

Bambaşka bir Soldado izletmek istiyor

İspanyol golcünün daha iyi bir performansa kavuşmak için ekstra çalışmalar yaptığı ve bambaşka bir Soldado izlettirmek istediği vurgulandı.

Soldado'nun bu sezonki performansı

Soldado ise bu sezon 15 karşılaşmada 756 dakika sahada kaldı ve 2 gol 3 asistlik performans sergiledi.

"Acı çektiğim dönemi geride bıraktım"

Golcü oyuncu geleceği hakkında açıklamalar yapmış ve acı çektiği dönemi geride bıraktığını söylemişti.

Soldado geleceği hakkında ne demişti?

İspanyol yıldız, "Benim için gelecek, önümüzdeki haftaki maç demek. Önümüzdeki maça odaklanmış durumdayım. Takıma nasıl katkı veririm haftaya bunları düşünüyorum. Şu anda bireysel düşüneceğim durumda değilim, takımımızı düşünmek mecburiyetindeyiz. Takım arkadaşlarıma katkı vermek zorundayım. Hocamızın beni beğenmesi mecburiyetindeyim. 4 ay acı çektiğim bir dönemi geride bıraktım. Sahada olmaktan keyif alıyorum. Umarım aynı şekilde devam eder." diye konuştu.

Takımın iskeletini oluşturacak isimler belli oldu

Bu arada Milliyet'in haberine göre; Slimani, Benzia, Ayew ile vedalaşılacak. Sözleşmesi biten Skrtel, Neustadter ve İsmail’in yanı sıra kontratları süren Frey ve Kameni ile de yola devam edilmeme ihtimali yüksek. Tolgay, Sadık, Serdar Aziz, Hasan Ali, Zajc, Isla, Topal, Moses, Jailson, Dirar ve Ekici gibi futbolcular ise yeni sezon kadrosunun omurgasını oluşturacak.

Fenerbahçe'de 1. kaleci Harun

Fenerbahçe'de gelecek sezon kaleyi Harun Tekin koruyacak.  Takımda 2 milyon lira ile en az ücreti alan kaptan Volkan Demirel’in durumu ise belirsiz. Yeni sezonda Harun’u birinci kaleci olarak düşünen sarı-lacivertliler ayrıca iyi bir yedek kaleci de almayı düşünüyor. Berke de rekabete hazır. Volkan’dan yeni sezonda saha içinde faydalanma yoluna gidilmesi beklenmiyor.

Şener ile yollar ayrılabilir

Beşiktaş’a takasta gitmeyen Şener ile yapılan görüşmede prensipte yola devam kararı çıksa da daha iyi yerli bir alternatif bulunması durumunda yollar ayrılacak.

Senin için hazırladığımız haberler