Yandaş: "Daha güçlü bir Mert Hakan izleteceğim"

21.11.2020 - 18:11 | Son Güncellenme: 21.11.2020 - 18:11

Fenerbahçe haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni deplasmanda 51- mağlup ettiği maçta 1 gol atan Mert Hakan Yandaş karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Yandaş, "Şu andan itibaren çok daha güçlü bir Mert Hakan izleteceğim" dedi. İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 9. haftasında Gençlerbirliği'ni deplasmanda 5-1 yenerek dış sahadaki yenilmezliğini sürdürdü.

"Daha güçlü bir Mert Hakan izleteceğim"

Bu sezon sarı-lacivertli takım ile ilk golünü kaydeden Yandaş, "Maçtan ziyade farklı konulara değinmek istiyorum. Bugüne kadar 8 hafta geçti. Benden neler beklendiğinin farkındayım. Bir türlü ritmimi yakalayamadım. Kalbimi, niyetimi hiç bozmadım. Bir gün böyle bir şans gelecekti. Allah'a şükür güzel bir gol atmak bana nasip oldu. Maçtan önce Emre ağabey (Belözoğlu) dahil herkes gol atacağımı söyledi. Çok şükür nasip oldu. Oynadıkça çok daha iyi olacak. Zaman zaman düştüğüm bölümler oldu. Şu anda maç ritmimi yaşamak istiyorum. Şu andan itibaren çok daha güçlü bir Mert Hakan izleteceğim.

"Golleri babama armağan ediyorum"

Ben kariyerimde attığım bütün golleri rahmetli babama armağan ediyorum. Bugün de ona armağan ettim. Beni izlemesini çok isterdim ama tabii ki bir yerlerden izliyor. İnşallah o da beni izliyor" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler