Yaptığı indirim yetmez! Galatasaray'ın Lemina beklentisi...

17.08.2020 - 15:02 | Son Güncellenme: 17.08.2020 - 15:11

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Lemina ile ilgili çalışmaları olduğunu açıkladı. Lemina Galatasaray'da kalmak istiyor mu? Kalırsa ne kadar kazanacak? İşte Galatasaray'ın Lemina'dan beklentisi...

Yaptığı indirim yetmez! Galatasaray'ın Lemina beklentisi...

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray’da geçen sezon 2 milyon 50 bin Euro maaşa oynayan Mario Lemina, sarı-kırmızılı takımda bir yıl daha oynama istiyor. Peki, Lemina Galatasaray'da kalacak mı? Son gelişmeler ve detaylar haberimizde...

Lemina için öngörülen maaş seviyesi 1 milyon Euro

Mario Lemina, Galatasaray’da 2019-2020’deki maaşının 850 bin Euro daha azına oynayabileceğini iletti. Fakat; Cimbom’un baştan beri son seçenek olarak gördüğü Gabonlu futbolcu için öngördüğü maaş seviyesi en fazla 1 milyon Euro.

Performansa bağlı bonuslar eklenebilir

Sarı-kırmızılılar garanti para olarak en fazla çıkabilecekleri rakamın geçen seneki maaşının yarısı olmasını uygun görürken, Lemina’yı da motive etmek için performansa bağlı bonus eklenmesi planlanıyor.

Lemina ile ne zaman görüşme yapılacak?

Geçen sezon sakatlıklar sebebiyle çok maç kaçıran futbolcuyla önümüzdeki günlerde masaya oturulup şartlar değerlendirilecek. Lemina, bu sene de Süper Lig’de kalıp kendini yeniden ispatlamak istiyor.

Geçen sezon Lemina kaç maçta oynadı?

Lemina, geçen sezon Galatasaray'da 24 maçta 1869 dakika süre aldı. 23 maçta ilk 11'de forma giyen futbolcu, gol ya da asist üretemezken 7 kez sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler