Yargı, "Arjantin'in Fan Token'ı Socios'un' dedi

01.02.2022 - 18:07 | Son Güncellenme: 01.02.2022 - 18:09

Arjantin Futbol Federasyonu'nun Binance ile yaptığı Fan Token anlaşmasına yargı "Dur" dedi. Mahkeme, federasyonun aynı anlaşmayı 1 yıl önce Socios.com ile yaptığı belirterek, yeni anlaşmayı iptal etti.

Yargı, "Arjantin'in Fan Token'ı Socios'un' dedi

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Arjantin yargısı, Arjantin Futbol Federasyonu'nun kripto para borsası Binance ile imzaladığı anlaşmanın durdurulmasına karar verdi. Konuya ilişkin davaya bakan yargıç Maria Jose Gigy Traynor, federasyonun halihazırda Socios.com ile yürttüğü münhasırlık sözleşlerini hatırlatarak, Binance ile yapılan yeni anlaşmayla çeliştiğini belirtti. Yargıç bu nedenle Binance ile imzlanan anlaşmanın iptali yönünde ihtiyadı tedbir kararı verdi.  Yapılan sözleşmler yeni bir Fan Token ürünü içeriyordu.

İki anlaşmanın içeriği aynı

News.bitcoin.com'un verdiği habere göre Arjantin yargısı böylece, ortada bir anlaşma varken benzer bir anlaşmanın başka bir firmayla yapılamayacağına hükmetti. Arjantin Futbol Federasyonu'nun geçen ay Binance ile yaptğı yeni anlaşma da tıpkı geçen yıl imzalanan ve halen yürürlükte olan Socios.com anlaşması gibi isim sponsorluğu ve Fan Token ürününü içeriyor.

Socios.com karardan memnun

Socios.com'dan yapılan açıklamada yargının verdiği karardan duyulan memnuniyet dile getirildi. Açıklamada, '$ARG Taraftar Token' sahiplerinin haklarını korumak için yargı sistemiyle birlikte işbirliği yapmaya devam edileceği vurgulandı.

Senin için hazırladığımız haberler