Sivasspor-Beşiktaş Maçı Sonrası Kerem Kesgin ve Yatabare Açıklama Yaptı

26.02.2022 - 21:19 | Son Güncellenme: 26.02.2022 - 21:24

Sivasspor, Beşiktaş ile karşılaştı. Zorlu maçı 3-2 kaybeden Sivas'ta Kerem Kesgin ve Mustapha Yatabare maç sonu açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Sivasspor-Beşiktaş Maçı Sonrası Kerem Kesgin ve Yatabare Açıklama Yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında evinde Beşiktaş'ı konuk eden Demir Grup Sivasspor, karşılaşmayı 3-2 kaybetti. Zorlu mücadelenin ardından Sivasspor'un ilk golünü kaydeden Mustapha Yatabare ile oyuna sonradan dahil olan Kerem Atakan Kesgin, açıklamalarda bulundu.

"Maalesef olmadı"

Karşılaşmayı değerlendiren Mustapha Yatabare, attığı gol sonrası yaptığı sevinci de açıkladı. Yatabare, "Aslında puan alabileceğimiz bir maçtı. Maalesef böyle olmadı. Önümüzdeki maçı umarım kazanırız. Maçı kaybettik, böyle bir gol sevinci yapmayı tercih ettim ama maalesef maçı kaybettik." şeklinde konuştu.

"Zaman zaman iyi oyunuyoruz ama..."

Maçın ardından konuşan Kerem Atakan Kesgin ise "Birkaç haftadır şanssız gidişatımız var bunu kırmak istiyorduk. Maça da iyi başladık ama şanssız gol yedik. Elimizden geleni yapıyoruz, zaman zaman iyi de oynuyoruz ama skora etki edemiyoruz." dedi.

Konuşmasına devam eden Kesgin, "Umarım gelecek haftalarda kötü gidişatı lehimize çeviririz. Bütün takım olarak elinden geleni yapıyor. Bir neden söylemek yanlış olur. Şanssızlık var, umarım önümüzdeki haftalar şanslı oluruz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler