"Yedikleri dayağı ömür boyu unutamazlar"

19.04.2017 - 12:29 | Son Güncellenme: 19.04.2017 - 12:29

AJANSSPOR - Türkiye’nin yeni spor ekranı S Sport’ta yayınlanan Sabah Sporu Extra programında gündemden öne çıkan haberler ve konular masaya yatırıldı.

Moderatörlüğünü Selçuk Aytekin’in yaptığı programda Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül, kendine has üslubuyla yine çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Ertül’ün S Sport’ta yaptığı açıklamalar şu şekilde :

Saha ve seyirci avantajı hakkında…

Pana-Fenerbahçe maçı gösterdi ki; saha, seyirci avantajı dediğimiz şey, maçı bir taraftan alıp bir tarafa vermez. Her zaman her yerde her takım maç kaybedebilir. Fenerbahçe dünkü maçta bunu gösterdi. Maç gidiyor mu derken; Fenerbahçe'nin karakterini bilenler, istediklerini fazlasıyla aldılar.

“Fenerbahçe destan yazıyor”

Fenerbahçe son dönemde 15-20 sayı geriye düşüp destan yazıyor. Bu destan her seferde yazılmaz. Fenerbahçe bir daha böyle bir duruma düştüğünde maçı çevirebilir mi, şüpheliyim. Fenerbahçe, Panathinaikos'un canını çok fena yaktı. Dün yedikleri dayağı ömür boyu unutamazlar. CSKA ve Real Madrid'e karşı farkı tek haneye düşürürsün ama yine geliyor Fenerbahçe derken fark yine 16 sayı olur.

“Bogdanovic, her maç böyle olabilecek mi?”

Adamları bitiren Kalinic oldu. 6'da 4 üçlük attı. Pana farkı kapatır mıyız derken, siz dönemezsiniz dedi. Bognadovic, Alex de Souza'lık yapıyor, her maç yapabilecek mi? Yunanistan ile benzerliklerimiz çok fazla ama biz onlardan öndeyiz. Yeteri kadar değil ama öndeyiz. Maça 2 saat önce gelip tezahüratlar yapıp, son periyotta salondan çıkan seyirci; kendine oynayan seyirci.

“Real ya da Barcelona’yı o maça çıkaramazlardı”

İspanyol lobisinin çok güçlü olduğunu konuşmuştuk. Hakemlerin bilinçaltlarında Barça ve Real'e bir sempati var. Dortmund'u bomba patladıktan 24 saat sonra sahaya çıkarıyorsun. Hadi çıkarsana Barcelona'yı, Real Madrid'i sahaya…

Şampiyonlar Ligi hakkında…

Barça'nın Juventus maçında her santrada maça 0-0 gibi başlaması hayranlık uyandırıcı, ürkütücü bir soğukkanlılık. Suarez, Iniesta, Rakitic ve Neymar; Messi'ye ayak uydurabilirse ortada Juventus falan kalmaz. Bu ihtimal var.

Beşiktaş’taki dikkat çeken eksikler…

Atınç ile Mitrovic bırakın Lyon maçını, antrenmanda bile kaç kere yan yana oynamıştır? Adriano oynayamayacaksa Atınç-Mitrovic riski yerine Caner daha mantıklı olur. Göbeği Mitrovic-Tosic yaparsın.

“Derbiyi kazanırsak kendimizi affettiririz diye düşünüyorlar”

Tudor, “Riekerink olayım ben” dedi. Tudor'luk yaptım yemedi futbolcular, futbolcuların suyuna gideyim dedi. Tudor, Riekerink'lik yapayım ben de diye düşünüyor. Fenerbahçeli oyuncular ise Galatasaray maçını kazanırsak; kral oluruz her şeyi affettiririz düşüncesinde.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler