Yedikule Zindanları'nda kick boks gecesi düzenlenecek

12.07.2024 - 11:14 | Son Güncellenme: 12.07.2024 - 11:24

İstanbul Yedikule Zindanları bu sefer dünyaca ünlü kick boks dövüşçülerinin maçlarına ev sahipliği yapacak. İşte detaylar...

Yedikule Zindanları'nda kick boks gecesi düzenlenecek

Kürşat Şahin tarafından düzenlenen Loca Fight Club organizasyonu İstanbul Yedikule Zindanları'nda gerçekleşecek. Organizasyon dövüş tutkunları için heyecan dolu maçlara sahne olacak.

Onur konuğu Remmy Bonyaski

İHA'da yer alan haberde aktarılanlara göre Kick Boks organizasyonu Loca Fight Club bu akşam Yedikule Zindanları'nda gerçekleşecek. Organizasyondaki maçlara önemli kick boks sporcuları katılacak. Yedikule Zindanları'ndaki karşılaşmalarda dünyaca ünlü kick boks sporcusu Remmy Bonyaski de onur konuğu olarak yer alacak. 

"Bu organizasyonun farklı bir özelliği var"

Bu akşam 22.00'de başlayacak ve 120 ülkede canlı olarak yayınlanacak maçların öncesinde sporcular bir araya geldi. Basın mensuplarına açıklama yapan Kürşat Şahin ise şunları söyledi: "Seri devam ediyor. Bu organizasyonun farklı bir özelliği var. Atalarımızın bize bıraktığı Yedikule Zindanları'ndan dünyaya bir mesaj vereceğiz. Son zamanlarda Türk dünyasının neler yaşadığını herkes görüyor. Futbol şampiyonasında Almanya'da neler yaşandı. Dolayısıyla biz de burada bir mesaj vereceğiz. Atalarımızın mirası olan Yedikule Zindanları'nda 8 korkusuz kardeşimle birlikte 8 ayrı ülkeden gelen sporcu kardeşlerimizle birlikte burada dünya şampiyonasını gerçekleştireceğiz. İnşallah bizim çocuklarımız kazanır ve biz de orada gerekli mesajı vermiş oluruz." 

İlgini Çekebilir
Dünya ikincisi milli kick boksçu Cebrail Gençoğlu, Erzurum'da çiçeklerle karşılandı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler