Yeni aşk Ljajic’e yaradı!

26.01.2021 - 15:00 | Son Güncellenme: 26.01.2021 - 15:09

Beşiktaş Haberleri… Adem Ljajic Beşiktaş formasıyla sahalara fırtına gibi döndü. Yeni bir aşka yelken açan Ljajic’in performansı çok konuşuluyor. Peki, Adem Ljajic’in yeni aşkı kim? Adem Ljajic’in istatistikleri nedir? Detaylar haberimizde…

Yeni aşk Ljajic’e yaradı!

Beşiktaş'ta uzun süre formadan uzak kalan Sırp yıldız Adem Ljajic'in geri dönüşü olay oldu.

Takvim’in haberine göre, eski sevgilisi Sofija Milosevic, Luka Jovic ile nişanlandıktan sonra Milosevic’i unutmakta zorlanan Ljajic, yeni bir ilişkiye başlamasıyla beraber sahadaki performansı da ciddi ölçüde arttı.

Eski kız arkadaşı Sofija Milosevic ile ayrıldıktan sonra uzun süre depresyona giren Ljajic, futboldan bir süre uzak kaldı ve performansı ciddi derecede düştü.

Yeni sevgilisi Zubejda Buba Beckovic ile mutluluğu tekrar bulan yıldız futbolcu, adeta küllerinden doğdu.

Ligde tam 219 maç sonra Göztepe filelerini havalandıran Sırp yıldız, geçtiğimiz sezon 29 maçta 7 gol 7 asist kaydetmişti.

Öte yandan Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, maç sonu yaptığı açıklamada Ljajic'in yükselen performansına dikkat çekti ve Ljajic’i yeni bir transfer olarak değerlendirdi.

Zubejda Buba Beckovic kimdir?

Adem Ljajic’in yeni sevgilisi Beckovic, Sırbistan’ın Novi Pazar şehrinde yaşıyor. Ressamlık yapan Beckovic 2 kız çocuğu annesi.

Senin için hazırladığımız haberler