Beşiktaş, Galatasaray'ın da istediği Atakan Karazor'a talip oldu

21.02.2022 - 10:00 | Son Güncellenme: 21.02.2022 - 11:38

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki transfer yarışına bir yenisi daha eklendi. Siyah-beyazlılar Almanya'da forma giyen Türk asıllı futbolcuya talip oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş, Galatasaray'ın da istediği Atakan Karazor'a talip oldu

Beşiktaş, Atakan Karazor'a talip oldu

Rachid Ghezzal ile başlayan ardından Gedson Fernandes transferiyle devam eden Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki rekabette yeni bir olay yaşandı. Akşam Gazetesi'nin haberine göre; siyah-beyazlılar., Galatasaray'ın da istediği Stuttgart forması giyen Atakan Karazor'a talip oldu.

Görüşmeler başladı

Siyah-beyazlıların, 25 yaşındaki futbolcu ile transfer görüşmelerine başladığı belirtildi. Beşiktaş yönetiminin Atakan Karazor'un menajeriyle temasa geçerek teklif sunduğu vurgulandı. İki taraf arasındaki görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

Galatasaray da istemişti

Stoper ve önlibero bölgelelerinde forma giyen tecrübeli futbolcu Atakan Karazor, yaz transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemindeydi. Stuttgart, Galatasaray'dan 2 milyon euro talep edince transfer gerçekleşmemişti.

İlgini Çekebilir
G.Saray, Beşiktaş'tan Fernandes'in rövanşını alacak! Menajeriyle görüşüldü...
Habere Git

İlgiyi açıklamıştı

Fatih Terim'in de o dönem Atakan Karazor için istekli olduğu bilinirken gurbetçi oyuncu, "Şu an için Galatasaray'la ilgili konuşamam. Ancak menajerim İstanbul'da. Transfer sürecimle ilgili gelişmeleri net olarak menajerim biliyor. Ben şimdilik Stuttgart'a konsantre olacağım. Türkiye'den gelen teklifler takım fark etmeden beni mutlu ediyor" ifadelerini kullanmıştı.

Alman basının takibinde

Oynadığı futbolla Stuttgart'ta değişilmez isim haline gelen Atakan Karazor, Alman basının da yakın takibinde. Zvw.de'de çıkan haberde Atakan Karazor için, "Takımı stabilize ediyor, oyunun istatistiklerini değiştiriyor, takımın savunmasını sağlamlaştırıyor, bu sistemin kilit oyuncusu" satırlarına yer verildi.

2 gol ve 2 asist

Stuttgart formasıyla 59 resmi karşılaşmada süre alan Atakan Karazor rakip fileleri 2 kez havalandırdı. 25 yaşındaki oyuncu takım arkadaşlarına 2 asist yaptı.

Sözleşmesi 2023'te bitecek

Stuttgart'ın 2019'da 800 bin euro bedelle transfer ettiği Atakan Karazor'un Alman ekibiyle olan sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler