Erol Bulut, Yeni Malatyaspor'un hedeflerini ve transfer planlamasını anlattı!

28.12.2017 - 13:49 | Son Güncellenme: 28.12.2017 - 13:49

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Erol Bulut, Süper Lig’in ilk yarısındaki performansları, ara transferdeki hedefleri ve planlamalarını anlattı.

Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Bulut’un açıklamaları şu şekilde:

“Beklentilerin üzerine çıktık”

Bence beklentilerin üzerindeyiz. Herkes bu performansı beklemiyordu. Ama son haftalarda iyi futbol oynadık. Herkese Yeni Malatyaspor’u gösterdik. Nasıl bir sistemle oynadığımızı, büyük takımlara karşı dişe diş oynadığımızı gösterdik. İyi puanlar aldık. 22 puan güzel puan. Ben, 25 puan hedefliyordum. Maalesef verilmeyen penaltı ve gollerimiz var. Bunlar olsaydı hedeflediğim puanların da üstüne çıkmış olabilirdik.

Kaç transfer yapacaklar?

İlk yarı bizim için zorlu geçti. Ben 7.haftada göreve geldim ve zor bir fikstürümüz vardı. Şükürler olsun iyi maçlar oynadık. Oynadığımız futbolu geliştirmemiz gerekiyor. Yapacağımız birkaç transferle birlikte Evkur Yeni Malatyaspor’u istediğimiz hedefe doğru götürmeyi planlıyoruz. Belirlediğimiz isimler var.

“Oynadığımız futbolun üzerine çıkmak istiyoruz”

Transfer konusu kolay bir iş değil. Kış döneminde iyi adamlar arıyorsunuz. Alacağınız futbolcuların fiyatları yüksek oluyor. Boşta olan futbolcu fazla yok. Dikkatli olmak gerekiyor. Transferleri en iyi şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Takımı daha da güçlendirip ikinci yarıda daha iyi olmak istiyoruz. Oynadığımız futbolun daha da üzerine çıkmayı planlıyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler