Yeni Malatyaspor’da Cihat Arslan İle Yollar Ayrıldı

04.10.2022 - 15:16 | Son Güncellenme: 04.10.2022 - 15:44

Son dakika haberleri... TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, Teknik Direktör Cihat Arslan ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. İşte detaylar.

Yeni Malatyaspor’da Cihat Arslan İle Yollar Ayrıldı

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

Yeni Malatyaspor Yönetimi, teknik direktör Cihat Arslan ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Yapılan anlaşmaya göre, sözleşmesi 30 Haziran 2023’te bitecek olan Arslan’a kulüp herhangi tazminat miktarı ödemeyecek.

Yeni Malatyaspor performansı

2 Mart 2022 tarihinde göreve başlayan tecrübeli isim, Yeni Malatyaspor kulübü ile 17 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı. Geçen sezon takımın Süper Lig'den düşmesine engel olamayan Arslan, bu sezonda TFF 1. Lig'de sondan ikinci sırada yer aldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş soruyor: Borular nerede Fikret Orman?
Habere Git

Transfer tahtası kapalı

Büyük maddi sorunlardan dolayı transfer tahtası kapalı olan ve en az 2 sezonda daha açılması pek mümkün görülmeyen kulüpte, bu şartlarda hangi teknik adam ile çalışacağı şimdiden büyük merak konusu olmaya başladı.

Yeni Malatyaspor'un bu sezon aldığı sonuçlar:
Bodrumspor 3-1 Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor 1-1 Adanaspor
Eyüpspor 3-2 Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor 0-4 Çaykur Rizespor
Manisa FK 2-2 Yeni Malatyaspor
Yeni Malatyaspor 0-0 Altay
Sakaryaspor 3-1 Yeni Malatyaspor

Resmi açıklama

Yeni Malatyaspor, Cihat Arslan ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu.


Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğumuz Cihat Arslan hocamızla sözleşmemizi karşılıklı olarak sona erdirme kararı almış bulunmaktayız. Kendisine ve ekibine kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler