Yeni Malatyaspor'da Cihat Arslan isyan etti! “Polis bizi statta korumayacaksa..."

27.08.2022 - 00:01 | Son Güncellenme: 27.08.2022 - 00:06

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Eyüpspor maçının son bölümlerinde taraftarlarla arasında yaşanan gerginlikle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyaspor'da Cihat Arslan isyan etti! “Polis bizi statta korumayacaksa..."

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1’inci Ligin 3’üncü haftasında Eyüpspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Eyüpspor 3-2'lik skorla kazanarak 7 puanla maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Ev sahibi takımın gollerini 9. dakikada Sinan Kurt, 57. dakikada Claro, 66. dakikada Pa Dibba kaydetti. Yeni Malatyaspor'un golleri ise 6 ve 90. dakikalarda Cengizhan kaydetti.

 

Gerginlik yaşandı, Cihat Arslan sinirlendi

Karşılaşmanın ikinci yarısında Eyüpspor taraftarlarının yaptığı tezahüratlar sonrasında konuk ekibin teknik direktör Cihat Arslan sinirlendi. Tribünle gerginlik yaşayan tecrübeli teknik adamı, Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya sakinleştirdi.

“Polis bizi statta korumayacaksa bende tribünde savaşırım”

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Arslan, maçın son bölümlerinde taraftarlar ile kendisi arasında yaşanılan gerginlikle ilgili şu ifadeleri kullandı:

 

"Şahsımı hedef alıp hem küfür hem başka türlü hakaret vardı. Özel yerden bir şeyler söyledi ayyaşın teki. Emniyete dedik, ‘Hocam ilk defa mı küfür yiyorsunuz’ dedi. Tribündeki reisi de tanımam ben. Siz görevinizi yapmazsanız ben alayına gider diyorum. Polis bizi korumayacaksa statta, bende tribüne çıkar savaşırım. Ben sahada görevimi yapayım. Emniyet tribünden neden korkuyor tribünden adam almak için. Arkasında kim var o şahsın artık. İlk defa küfür yemedik, yine yiyeceğiz ama görevini yapanlar da görevini yapsın. Eyüpspor ile çok güzel birlikteliğim var. Beraber play-offlara gittik. Herkes benim dostum. Buradaki semtteki herkes dostum. Bir tane ayyaş yüzünden ilişkiler zedeleniyor. Polislerin kendilerine küfür edilince 5 seneden başlıyor. Ben Malatyaspor’un hocasıyım. Bende unvan taşıyorum. O zaman o şahsın oradan alınması lazım, orada gerginlik oldu. Bu korku neden, siz devletin polisisiniz. Nasıl sabah 5’te alıyorsunuz insanları, onu da tribünden alın” 

Senin için hazırladığımız haberler