Yeni Malatyaspor'da Cihat Arslan'dan Mustafa ile Tetteh'e sitem

18.04.2022 - 23:11 | Son Güncellenme: 18.04.2022 - 23:19

Süper Lig'de 33. haftanın kapanış maçında Galatasaray deplasmanında 2-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Cihat Arslan maçın ardından konuştu.

Yeni Malatyaspor'da Cihat Arslan'dan Mustafa ile Tetteh'e sitem

AJANSSPOR - HABER

Süper Ligden düşmesi geçtiğimiz hafta kesinleşen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Galatasaray'la deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Mağlubiyete rağmen mücadelesiyle dikkat çeken Yeni Malatyaspor, 51. dakikada Babel ve 53. dakikada Halil Dervişoğlu'nun gollerine engel olamadı.

 

Karşılaşma sonrası Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Cihat Arslan açıklamalarda bulundu.

Gol sonrası takımın motivasyonunun düşütüğünü söyleyen Cihat, şu ifadeleri kullandı:

 

"Ümidi olmayan bir takım çöküş yaşadı"

 

"Gol öncesi ve sonrası vardı. Golü yedikten sonra ümidi olmayan bir takım çöküş yaşadı. Galatasaray gol bulabilirdi. Skoru arttırabilirdi. Muslera'ya karşı pek şansım tutmuyor. O zamanlar 'Haksız rekabet' dedik Muslera'ya... Taraftara ayrı vurgu yapmak istiyorum. Galatasaray, Kupa'da yok, Avrupa'da maalesef yok. Lig'de şampiyonluk anlamında yok. Galatasaray'ın eski futbolcusu olarak coşkulu taraftara teşekkür ederim. Bu tip takımlarda yıkıntıya uğramaktan da korkuyoruz. 5'leri görebilirdik. Takımın mücadele eden oyuncularımı kutluyorum."

İlgini Çekebilir
120 saniye Aslan! Galatasaray yara sardı
Habere Git

"Katkıda bulunsaydı skor bile yapabilirdik"

Mustafa Eskihellaç ve Benjamin Tetteh'in biraz katkıda bulunması gerektiğini dile getiren Cihat  "Mustafa ile Tetteh biraz katkıda bulunsaydı skor bile yapabilirdik. Galatasaray ile bizim için geçmişle kavga etme zamanı değil. Yeni yapılanmaya girmemiz lazım. Ümitlerimiz hep var. Ümit için yapılandırmaya ihtiyacımız var." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler