Yeni Malatyaspor'dan açıklama: "Galatasaray'a saygı duyuyoruz ama..."

20.09.2019 - 17:15 | Son Güncellenme: 20.09.2019 - 14:20

Yeni Malatyaspor'dan açıklama: "Galatasaray'a saygı duyuyoruz ama..."

Süper Lig’in 5. haftasında sahasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Yeni Malatyaspor bu karşılaşmaya odaklandı. Yeni Malatyaspor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çakır, Galatasaray mücadelesinde 3 puan hedeflediklerinin altını çizdi.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Burak Çakır’ın açıklamaları şu şekilde:

Burak Çakır: "Ankaragücü galibiyetinden ötürü memnunuz"

Süper Lig’de Ankaragücü ile oynadığımız son maçta kazandık ve iyi de bir oyun ortaya koyduk. 4-0 gibi net bir skor aldık. Bu galibiyetten ötürü memnunuz. Başarılı performansımızı sürdürmek istiyoruz.

Burak Çakır: "Ofansif anlayışımız Galatasaray maçına yansıyacaktır"

Büyük bir camia ile karşı karşıya geleceğiz. Malatya da zorlu bir deplasman. Lige de iyi başladık. Daha ofansif bir takıma sahibiz. Bunun da Galatasaray maçına yansıyacağını düşünüyoruz. Galatasaray maçında 3 puan için mücadele edeceğiz.

Burak Çakır: "Sergen Yalçın maç seçen bir teknik adam değil"

Sergen Hoca’nın daha ofansif bir anlayışa sahip olduğunu söyleyebilirim. İstatistikler de bunu gösteriyor. Ofansif oyun anlayışını müsabaka seçerek değerlendiren bir hoca değil. Tüm takımlara karşı böyle bir anlayışı var. 4 haftada 10 gol bulduk. Galatasaray maçında da böyle olacaktır.

Burak Çakır: "Galatasaray'dan çekinmiyoruz"

Galatasaray’dan çekinmiyoruz. Rakibimiz büyük bir camia. Biz lehimize bir sonuç almayı temenni ediyoruz.

Burak Çakır: "Şu aşamada hakemlerle ilgili konuşmayı doğru bulmuyoruz"

İlk 4 haftalık periyotta hakem değerlendirmesi yapmayı doğru bulmuyoruz. Ligin ilk yarısı itibarıyla değerlendirme yapılabilir. Hakemlerle ilgili bir açıklama yapmak gerekirse başkanımız  gerekli değerlendirmeyi yapacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler