Yeni Malatyaspor'dan Guilherme ve Sergen Yalçın açıklaması!

15.11.2019 - 19:17 | Son Güncellenme: 15.11.2019 - 16:33

Yeni Malatyaspor'dan Guilherme ve Sergen Yalçın açıklaması!

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, Radyospor’a özel açıklamalar yaptı. Fenerbahçe maçındaki hedefleri ne? Sergen Yalçın’a verilen ceza için ne düşünüyor? Guilherme Beşiktaş’tan transfer teklifi aldı mı? İşte bu sorulara Ravcı canlı yayında açıklık getirdi.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Ali Ravcı’nın açıklamaları şu şekilde:

Ali Ravcı: "Sergen Yalçın ile çalışmaktan son derece mutluyuz"

Sergen Hoca ile çalışmaktan son derece mutluyuz. Sezon başından bugüne kadar olan zamanda da iyi bir grafik ortaya koydu. Çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Sergen Yalçın oyunculuğunda yıldız bir isimdi. Teknik adamlığı da başarılı gidiyor. Hem hocadan hem de ekibinden mutluyuz. Uyumlu çalışıyoruz. İnşallah takımımızla birlikte çok daha iyi yerlere gelecektir.

Ali Ravcı: "Adalet herkes için olmalı"

Fenerbahçe maçında Sergen Hoca takımdaki yerini alamayacak. Ben kulübede olduğum için olaylara birebir şahit oluyorum. Teknik adamların itiraz yönünde hakkı vardır. Herhangi bir küfür, hakaret olmadı. Sergen Hoca ile ilgili TFF karar verdi. Çok fazla üstüne konuşmaya gerek yok. Hocamızın elbette saha kenarında olmasını isteriz. Futbolda böyle şeyler oluyor. İnşallah bir daha olmaz. Hakemler konusunda çok fazla eleştiride bulunmadık. Onlar da insan. Futbolcular, taraftarlar, teknik adamlar hata yapıyor. Hakemler de yapacak. Yeter ki art niyetli olunmasın. Herkes için adalet olsun. Bizim de rakibimizin de hakkı korunsun istiyoruz.

Ali Ravcı: "Deplasmanlarda alınan her puan değerlidir"

Hocamız Göztepe maçında sahada yoktu. Takım etkilenmedi. Zaten verdiği direktifler var. Oyuncular elinden geldiği kadar hocanın istediklerini yerine getirmeye çalıştı. Ligimiz zor bir lig. Deplasmanda alınan her puan değerlidir. Gönül isterdi ki deplasmanlardan daha fazla puanla dönelim. Deplasmanda alınan 1 puan değerli bir puandır. Artık Fenerbahçe maçına odaklanacağız.

Ali Ravcı: "Fenerbahçe yenilmeyecek bir takım değil"

İçeri ya da dışarısı fark etmiyor. Çok ofansif bir futbol oynuyoruz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Daha önceki 2 zor maçtan 1 puan çıkardık. Emeklerimizin sonuçlarını sahada alıyoruz. Oyuncularımızın kazanma isteği bizleri mutlu ediyor. Süreklilik ve kararlılık olunca endişe duymuyoruz. Fenerbahçe ya da başka bir rakip fark etmiyor. İyi motive olursanız sınırlarınızın ötesine geçebilirsiniz. Biz fiziksel ve zihinsel açıdan mutluyuz. Eksikler de aramıza katılacak. Fenerbahçe maçına tam kadro çıkacağımıza inanıyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Ama Fenerbahçe yenilmeyecek bir takım değil.

Ali Ravcı: "Taraftarımızın desteğiyle Fenerbahçe'yi yeneceğimize inanıyoruz"

Kusursuz olmamız imkansız. Elbette hatalar olacaktır. Ama futbolcularımıza güveniyoruz. Onlara anlattığımız en büyük değer; yaptığımız işten keyif almak ve birlik olmamız gerektiğidir. Fenerbahçe gibi iyi bir takımla oynayacağız. Hiç kimse maçın nasıl biteceğini tahmin edemez. Taraftarlarımızın enerjisiyle Fenerbahçe maçını kazanacağımıza inanıyorum. Biz ilk yarıyı iyi şekilde tamamlamak istiyoruz.

Guilherme'ye Beşiktaş'tan transfer teklifi geldi mi?

Guilherme de bizim için önemli oyuncularımızdan biri. Büyük takımlardan teklifler gelmesi bizi gururlandırıyor. Demek ki oyuncu seçimlerini iyi yapmışız. 6 yıldır buradayım. Elbette yetenekli olmaları kadar oyuncuların karakteri de önemli. Herkes yıldız oyuncu ister. Bizim bütün oyuncularımız yıldız. Başka oyuncularımızla alakalı da transfer gündemi olmuştu. Resmi bir teklif yok. Ama ilgilenilmesi bizim için gurur verici bir olay. Başkanımız Adil Gevrek’in ve oyuncumuzun düşüncesi de önemli. Transfer dönemlerinde böyle konuşmalar olur. Guilherme bizim oyuncumuz ve takıma odaklanmış durumda.

Ali Ravcı: "Guilheme sezon sonuna kadar kalsın isteriz"

Guilherme’nin sezon sonuna kadar burada olmasını istiyoruz elbette. Transferi söz konusu olan oyuncuların da önünü açtık ve kolaylık sağladık. Bu başkanın, yönetimin alacağı karara bağlıdır. Her oyuncu değerini bulduğunda biz bunu zaten değerlendiriyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler