Yeni Malatyaspor'dan teknik direktör açıklaması!

31.05.2017 - 19:58 | Son Güncellenme: 31.05.2017 - 19:58

AJANSSPOR - Süper Lig'e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor'da, başkan Adil Gevrek, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programına bağlandı ve açıklamalar yaptı.

"İrfan hoca 2 seneye yakın bizleydi. Bu sene Süper Lig'e çıktık. Başarılı oldu. Hocamızın büyük emekleri var. Yeni sezonda Süper Lig'de beraber olmama kararı aldık. Devam etmeme kararı aldık. Bunun herhangi bir sıkıntısı yok.

Bizim hocamız Süper Lig'den geldi. Hoca da, biz de çok ciddi bir şekilde yıprandık. Şampiyon olduk ama yıprandık. Hoca Süper Lig'de yapamaz-edemez diye bir şey düşünmedik. Altında bir şey aramak doğru değil. Karşılıklı konuştuk. Tercihti, yeni bir hocayla devam etme kararı aldık. Farklı nedenlerin olduğunu düşünmek doğru değil.

Hocanın kendi ekibiyle ayrılmasına bizim müdahale etme şansımız yok. O hocanın kararıydı. Biz hocamızı seviyoruz, başarı oldu. Taze kan gerekiyordu, böyle bir karar alındı. Hocamızla oturup konuştuk. Hoca hakikaten yıprandı. 38 maçta yıprandı. Bir değişiklik lazımdı. Süper Lig'e çıkaran hocayla devam edilebilir, edilmeyebilir. İyi mi olacak, kötü mü olacak görülür. Malatya'ya yakışır en iyi hocayı getireceğiz.

Şu anda kimseyle görüşmedik. Mutlaka kafamızda isimler olacak. Oturup konuşacağız. Şu anda temasımız olmadı, ilerleyen günlerde olacak. Hayırlısı ne ise, o olsun"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler