Yeni Malatyaspor'un devre arası bombası! Transfer...

29.11.2019 - 12:02 | Son Güncellenme: 29.11.2019 - 12:09

Yeni Malatyaspor'un devre arası bombası! Transfer...

Süper Lig'de bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üstüne çeken BtcTurk Yeni Malatyaspor, devre arası transfer dönemi için de çalışmalarını sürdürüyor. Yeni Malatyaspor, son olarak Al Ittihad takımında oynayan Sekou Sanogo'yu transfer etmek istiyor. Bir dönem Roma'nın da gündemine gelen Sanogo, Yeni Malatyaspor ile anlaştı mı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz... 

Menajer Domenico, Yeni Malatyaspor ile görüştü

Yakın zamanda Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve yetkililer, Galatasaray'ın gündemindeki Ricardo Rodriguez'in de menajerliğini üstlenen Gianluca de Domenico ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

Sanogo, Yeni Malatyaspor'a transfer olmayaca sıcak bakıyor

Domenico, Yeni Malatyaspor'a genç oyuncular kazandırma konusunda çeşitli önerilerde bulundu. Ayrıca Yeni Malatyaspor ile 30 yaşındaki Fildişili orta saha oyuncusu Sanogo'nun durumu görüşüldü. Futbolcu, transfere sıcak bakıyor. 

Transfer devre arasında gerçekleşebilir

Ocak ayındaki dönemde Yeni Malatyaspor, Sekou Sanogo'yu kadrosuna katabilir. Oyuncunun menajeri Malatya ekibiyle yaptıkları görüşmeyi Radyospor canlı yayınında anlattı.

Radyospor'da görüşmenin detaylarını açıkladı

Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Domenico, "Yeni Malatyaspor'un harika bir başkanı var. Oradaki yetkililer çok donanımlı insanlar. Geleceğe dair planları konuştuk. Genç oyuncuları Malatyaspor’a kazandırmak gibi bir fikrimiz vardı. Bu yönde bir çalışmamız olacak. Ayrıca Sanogo'nun transfer durumunu görüştük. Sanogo, Yeni Malatyaspor'a transfer olmaya sıcak bakıyor" ifadelerini kullandı.

Domenico: "Sergen Yalçın, Türkiye Milli Takımı'nın gelecekteki teknik direktörü"

Öte yandan Domenico, Yeni Malatyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın'a hayran kaldı. Domenico, "Sergen Yalçın Türkiye’nin en iyi teknik adamlarından biri. Avrupa’da adından söz ettirecektir. Genç oyunculara şans veriyor. Bence Türkiye Milli Takımı’nın gelecekteki teknik direktörüdür" açıklamasını yaptı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler