Fenerbahçe galibiyet serisini 18 maça çıkardı ve Süper Lig'deki rekoru kırdı!

08.10.2023 - 20:44 | Son Güncellenme: 08.10.2023 - 21:05

Kasımpaşa'yı mağlup eden Fenerbahçe, resmi maçlardaki galibiyet serisini 18 maça çıkardı ve Süper Lig'de üst üste galibiyet rekorunun yeni sahibi oldu.

Fenerbahçe galibiyet serisini 18 maça çıkardı ve Süper Lig'deki rekoru kırdı!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa'yı 2-0 yenen Fenerbahçe, resmi maçlardaki galibiyet serisini 18 maça çıkardı ve Süper Lig'de üst üste galibiyet rekorunun yeni sahibi oldu. 

Fenerbahçe, Galatasaray'ın 17 maçlık serisini egale etmişti

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında Spartak Trnava'yı 2-1 yendiği maçta Galatasaray'ın 17 maçlık galibiyet rekorunu egale etmişti. 

Fenerbahçe ligdeki en uzun galibiyet serisini yakalayan takım oldu

Sarı-Lacivertliler, Kasımpaşa galibiyetiyle birlikte geçen sezonla birlikte resmi maçlardaki üst üste galibiyet sayısını 18 maça çıkardı ve en uzun seriyi yakalayan Süper Lig ekibi oldu. 

İlgini Çekebilir
Topçular, Manchester City'yi Martinelli ile vurdu!
Habere Git

Kendi rekorunu egale etti

Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı yenerken; Süper Lig'de 8'de 8'le başladı. Süper Lig'in 2009-2010 sezonunda Christoph Daum'un çalıştırdığı takım ilk 8 maçta 8 galibiyet alarak, en iyi sezon başlangıcına imza atmıştı. Fenerbahçe, bu sezon oynadığı ilk 8 lig müsabakasını da kazanarak kendi rekorunu egale etti.

Deplasmanda gol yemedi

Fenerbahçe, bu sezon ligde oynadığı 4 deplasman maçında da kalesini gole kapattı. Sarı-lacivertliler, sırasıyla Yılport Samsunspor'u 2-0, MKE Ankaragücü ve Corendon Alanyaspor'u 1-0 ve son olarak da Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.

İlgini Çekebilir
Kartal'a 'Kral' teselli!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler