Fenerbahçe Teknik Direkttörü Jorge Jesus'tan Samet Akaydin Kararı

14.01.2023 - 21:54 | Son Güncellenme: 14.01.2023 - 22:12

Fenerbahçe, yeni transferi Samet Akaydin'i Gaziantep FK maçı kamp kadrosuna aldı. Jorge Jesus, tecrübeli stoper hakkında kararını verdi. İşte detaylar.

Fenerbahçe Teknik Direkttörü Jorge Jesus'tan Samet Akaydin Kararı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de 19. haftasında Fenerbahçe, Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertliler, Gaizntep ile deplasmanda mücadele edecek.

Jesus'un savunma kurgusu belli oldu

Sezon başından bu yana takıma oynattığı futbolla taraftarın beğenisini toplayan Jorge Jesus, Gaizntep FK maçı öncesinde kararını verdi. Portekizli teknik adamın deplasmanda çıkacağı savunma kurgusu belli oldu.

Savunmada 4'lü sistem

Galatasaray derbisine 3'lü savunmayla başlayan ve karşılaşmanın ikinci yarısında 4'lüye dönen Jorge Jesus, Gaziantep FK maçında dörtlü savunma sistemi ile oynayacak.

İlgini Çekebilir
Yeni transfer ayağının tozuyla kamp kadrosunda
Habere Git

Yeni transfer kamp kadrosunda

Fenerbahçe, Gaziantep FK ile oynayaacağı 19. hafta mücadelesi için kamp kadrosunu açıkladı. Yapılan açıklamada yeni transferin de maç kadrosunda olduğu anlaşıldı. Geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalayan Samet Akaydin, 24 kişilik kamp kadrosunda yer aldı.

Samet Akaydin sahada olacak

Sarı-Lacivertliler'de Gaziantep FK maçında aksilik olmazsa yeni transfer Samet Akaydin ilk 11'de olacak. Samet'in yanında ise Attila Szalai oynayacak. Fenerbahçe'de sağ bekte Ferdi Kadıoğlu, sol bekte ise Ezgjan Alioski'nin olması bekleniyor.

Samet Akaydin'in kariyeri

13 Mart 1994 doğumlu Samet Akaydin, futbola İdmanocağı altyapısında başladı. Trabzonspor ve Boluspor'un alt yaş kategorilerinde forma giyen Samet, Arsinpsor, Sancaktepe, Şanlıurfaspor, Keçiörengücü ve Adana Demirspor'da oynadı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe antrenmanında büyük sürpriz!
Habere Git

3.7 milyon Euro'ya Fenerbahçe'ye geldi

Sezon başında kadrosuna yaptığı takviyelerle dikkat çeken Fenerbahçe ara transfer döneminde yerli stoper arayışına girdi. Adana Demirspor forması altında sergilediği performans ile dikkat çeken Samet Akaydin, Sarı-Lacivertliler'in radarına girdi. Ali Koç yönetimi, 3.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 28 yaşındaki savunmacıyı renklerine bağladı.

Samet Akaydin'in bu sezonki performansı

Bu sezon 17 resmi müsabakada görev alan Samet Akaydin, 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Asist katkısı sunamayan Samet, 5 karşılaşmada ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler