Fulham - Chelsea: 2-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

13.01.2023 - 00:51 | Son Güncellenme: 13.01.2023 - 01:23

Premier Lig'de Fulham, Chelsea karşısında 2-1 kazandı. Chelsea'nin yeni transferi Joao Felix, ilk maçında kırmızı kart gördü. Maç sonucu, goller, yazılı özet.

Fulham - Chelsea: 2-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Premier Lig'de Fulham ile Chelsea karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi ev sahibi ekip Fulham 2-1 kazanmayı başardı. Bu sonuçla Fulham puanını 31'e yükseltirken, Chelsea ise 25 puanda kaldı.

Eski takımına attı, perdeyi açtı

Müsabakanın ilk golü ev sahibi Fulham'dan geldi. 25. dakikada Willian, eski takımı karşısında durumu 1-0 yaptı. Ceza sahası sol çaprazında topu kotrol eden Willian, sağına doğru çekerek kaleye vurdu, savunmadan seken top, uzak direğe de çarparak ağlarla buluştu.

İkinci yarı cevapla başladı

Chelsea, Willian'ın golüne ikinci yarının başında cevap verdi. 47. dakikada Koulibaly, durumu 1-1 yaptı. Sol çaprazda, ceza sahasının hemen önünde kazanılan serbest vuruşu Mount kullandı, top direkten döndü. Altı pasın içinde topu önünde bulan Koulibaly tamamladı.

İlgini Çekebilir
Finalin adını penaltılar koydu! Süper Kupa'da El Clasico var
Habere Git

Felix Chelsea günlerine kabus gibi başladı

Geçtiğimiz gün transferi duyurulan Joao Felix, Chelsea kariyerine kötü başladı. Genç yıldız, ilk 11'de yer aldığı mücadelenin 58. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Felix, Chelsea'ye kiralanmadan önce kulübü Atletico Madrid ile sözleşme uzatmıştı.

Fulham son sözü söyledi

Maçın 73. dakikasında gelen golle Fulham, Chelsea karşısında tekrar öne geçti. Andreas Pereira, sağ çaprazda ceza sahasının önünden çok iyi ortaladı. Vinicius uzak direkte kafa vuruşu yaparak topu yakın köşeden ağlara gönderdi.

Fulham puanını 31'e yükseltti

Fulham, Chelsea karşısında aldığı bu galibiyet ile 19. maçında 9. kez kazandı. 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan takım, topladığı 31 puan ile Premier Lig'in 6. sırasında yer aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da yeni transferin sözleşme detayları belli oldu!
Habere Git

Chelsea'nin durumu kötü... 10 sıradalar!

Premier Lig'de bu sezon kötü bir dönemden geçen Chelsea, bu maçın ardından 7. mağlubiyetini aldı. Geride kalan 18 karşılaşmada 7 galibiyet elde eden Maviler, 4 beraberlik ile 25 puan topladı. Chelsea, Premier Lig'in 10. sırasında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler