Galatasaray Eski Yöneticisi Abdürrahim Albayrak yönetimde yok

29.12.2017 - 23:20 | Son Güncellenme: 29.12.2017 - 23:20

Galatasaray’da seçim listeleri bugün teslim edildi. Sarı-kırmızılı camianın sevilen ve sayılan isimlerinden biri olan Abdürrahim Albayrak’ın yeniden Galatasaray’da görev alıp almayacağı merak konusu olmuştu.

Camiadan baskılara rağmen Albayrak, yönetimlerde yer almamayı uygun buldu. Galatasaray taraftarları ve özellikle futbolcularla olan yakın ilişkisiyle dikkat çeken Albayrak, Dursun Özbek ve seçimdeki bir diğer başkan adayı Mustafa Cengiz’in listesinde yer almadı.

Fatih Terim gelince dönecek denilmişti…

Daha önce Galatasaray’da çalıştığı dönemlerde Fatih Terim’e olan hayranlığını sık sık dile getiren Abdurrahim Albayrak’ın,  “I love you Fatih Hocam” cümlesi halen hafızlardaki tazeliğini koruyor.

Bu arada Dursun Özbek’in Fatih Terim’i göreve getirmesinin ardından Abdürrahim Albayrak’ın ikna edileceği ümitleri de suya düşmüş oldu.

Dursun Özbek mesaj vermişti

Galatasaray’da tekrar başkan olma ihtimalinin çok yüksek olduğu konuşulan Dursun Özbek, yapılan toplantılarda ve basın mensuplarına verdiği demeçte, “Görev düşenler hizmetten kaçmamalı” ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler