Yenilerden 12 puan

16.02.2021 - 13:30 | Son Güncellenme: 16.02.2021 - 13:33

Galatasaray haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Galatasaray ocak ayı transfer döneminde kadrosuna kattığı Henry Onyekuru ve Mısırlı yıldız Mostafa Mohamed'in katkılarıyla 12 puanı kazanmayı başardı. Peki Mostafa ve Onyekuru transfer olmasının ardından kaç gol ve asist yaptı? Detaylar haberimizde...

Yenilerden 12 puan

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray devre arasında yaptığı yatırımın karşılığını şimdiden 12 puan olarak geri aldı.

Onyekuru'dan resital

Galatasaray'da devre arasında son yılların en büyük transfer operasyonlarından biri gerçekleşirken, sarı-kırmızılılar beklediklerinin karşılığını aldı. Monaco'dan bu defa opsiyonlu olarak kiralanan Henry Onyekuru ayağının tozuyla Gaziantep'te resitale başladı.

Zorlu deplasmanda ilk yarı 0-0 sona ererken, ikinci yarı oyuna giren Nijeryalı futbolcu hem maçın kilidini açtı hem de galibiyeti perçinleyen golü atarak Galatasaray'ı 2-0'lık galibiyete taşıdı. İçeride oynanan Başakşehir maçında da çilingir yine Onyekuru oldu.

Yenilerden 12 puan

Maçın son golü de Mostafa Mohamed'den gelirken yenilerden 3 puan daha Cimbom'un hanesine eklendi. Fenerbahçe derbisinde de karşılaşmanın tek golü Mostafa Mohamed'den gelirken, Kasımpaşa mücadelesinde de galibiyet sayısı Mısırlı yıldızdan geldi. Yeniler sarı-kırmızılılara şimdiden 12 puan getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler