Jürgen Klopp, Liverpool'un yeni teknik direktörünü duyurdu!

20.05.2024 - 14:30 | Son Güncellenme: 20.05.2024 - 14:35

Premier Lig ekibi Liverpool ile son maçına çıkan Alman teknik direktör Jürgen Klopp, İngiliz ekibinin kendisinden sonraki yeni teknik direktörünü duyurdu.

Jürgen Klopp, Liverpool'un yeni teknik direktörünü duyurdu!

AJANSSPOR HABER

Sezon sonu takımdan ayrılacağını açıklayan Jürgen Klopp, Liverpool’un evinde Wolverhampton’ı ağırlayarak 2-0 kazandığı maçın ardından taraftar ile yaptığı veda konuşmasında yerine gelecek teknik direktörü açıkladı. 

Live is life..

Tecrübeli Alman teknik adam, taraftar ile yaptığı konuşmanın finalinde gelecek sezon Liverpool’un başında olacak teknik direktörü ‘Live is Life’ şarkısından esinlenerek Arne Slot diye bağırarak açıkladı.

Arne Slot da açıkladı

Hollanda Eredevisie ekiplerinden Feyenoord’un başında son maçına Excelsior’a karşı çıkan ve maçtan 4-0’lık galibiyetle ayrılan Hollandalı teknik adam maçın ardından yaptığı açıklamada gelecek sezon İngiliz ekibinin başında olacağını duyurdu.

Feyenoord performansı

Rotterdam ekibi ile bugüne kadar 147 resmi maça çıkan Arne Slot bu karşılaşmalarda 96 galibiyet alırken 27 beraberlik ve 24 mağlubiyet aldı.

Yerine Nuri Şahin gelebilir

Hollanda basınının iddiasına göre Arne Slot ile yollarını ayıran Feyenoord’un teknik direktör adayları arasında tanıdık bir isim bulunuyor. Rotterdam ekibi, Borussia Dortmund’da yardımcı antrenörlük görevini üstlenen ve Devler Ligi finalinde sahne alacak olan yerli teknik adam Nuri Şahin’i takımın başında görmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler