Diego Rossi, Columbus Crew İle Anlaştı | Transfer Haberleri

01.08.2023 - 20:54 | Son Güncellenme: 01.08.2023 - 21:02

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen ve kadroda düşünülmeyen Diego Rossi, sarı-lacivertli ekibe veda ediyor. Detaylar.

Diego Rossi, Columbus Crew İle Anlaştı | Transfer Haberleri

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal'ın kadroda düşünmediği ve transferi için izin verildiği Diego Rossi takımdan ayrılıyor.

Diego Rossi’nin draft hakkı Columbus Crew’e satıldı

Sports Digitale'de yer alan habere göre; Major League Soccer (MLS) ekiplerinden Atlanta United'ın, Diego Rossi’nin ‘draft’ hakkını 200.000 dolar karşılığında Columbus Crew’e sattığı belirtildi.

Columbus Crew, Rossi ile anlaştı

Haberde, Columbus Crew'in Uruguaylı yıldız Diego Rossi ile anlaşmaya vardığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Ali Koç duyurmuştu: Galatasaraylı yöneticiden Dursun Özbek'e şok sözler!
Habere Git

UEFA listesinden de çıkarılmıştı

UEFA listesinden de çıkarılan 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Los Angeles FC'den 5.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Fenerbahçe kariyeri

Sarı-lacivertli takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Uruguaylı yıldız, çıktığı 90 karşılaşmada 10 gol ve 20 asist kaydetti. 

Rossi, Fenerbahçe'den ayrılan 9. oyuncu oldu

Rossi; Arda Güler, Attila Szalai, Bruma, Mergim Berisha, Enner Valencia, Dimitris Pelkas, Samatta ve Ertuğrul Çetin'den sonra ayrılan 9. oyuncu oldu. Sarı-lacivertli takımda Tiago Çukur da Belçika ekibi  Beveren'e kiralanmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Galatasaray'a 1 numara savaşı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler