Transfer haberleri | Roland Sallai, Fenerbahçe'yi takip etti

18.01.2022 - 21:48 | Son Güncellenme: 18.01.2022 - 23:51

Ara transfer çalışmaları devam eden Fenerbahçe'de Roland Sallai ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Macar oyuncu sosyal medyadan Fenerbahçe'yi takip etti

Transfer haberleri | Roland Sallai, Fenerbahçe'yi takip etti

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği yeniden başladı. Ara transfer çalışmaları devam eden Fenerbahçe'de Roland Sallai ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. 

Roland Sallai, Fenerbahçe'yi sosyal medya hesabından takip etti

Fenerbahçe'de ara transfer çalışmaları devam ederken Almanya Bundesliga ekiplerinden Freiburg'da forma giyen Roland Sallai'den ilginç bir hamle geldi. Roland Sallai, Fenerbahçe'yi sosyal medya hesabından takip etti ve antrenman fotoğraflarına yorum yaptı. 24 yaşındaki sağ kanatın piyasa değeri 12 milyon euro.

Sallai, antrenman fotoğrafına yorum yaptı

4 yaşındaki Macar sağ kanat oyuncusu Rolland Sallai, sosyal medya hesabından Fenerbahçe'yi takip ederek, antrenman fotoğrafına yorum yaptı.

İlgini Çekebilir
Sead Kolasinac, sağlık kontrolünden geçecek! Fenerbahçe...
Habere Git

Rolland Sallai'in performansı

24 yaşındaki Macar sağ kanatın transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 12 milyon euro. Rolland Sallai, bu sezon Bundesliga'da Freiburg formasıyla çıktığı 17 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Sallai, Freiburg kariyerinde ise toplam 79 maça çıkarken takımına 13 gol ve 8 asistlik katkıda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler