Preciado'dan flaş transfer açıklaması! "Galatasaray'da forma giymeyi çok isterim"

13.06.2024 - 12:39 | Son Güncellenme: 13.06.2024 - 12:52

Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'a, Sparta Prag'ın yıldızı Angelo Preciado'dan haber var. İşte detaylar...

Preciado'dan flaş transfer açıklaması! "Galatasaray'da forma giymeyi çok isterim"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Sarı kırmızılıların transferde en çok önem verdiği bölgeler sağ bek ve orta saha.

Bu iki bölgeyi öncelik haline getiren yönetim, Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer operasyonuna devam ediyor. 

Preciado'dan Galatasaray sorusuna flaş cevap

Öte yandan Sparta Prag'ın 26 yaşındaki Ekvadorlu sağ beki Angelo Preciado'dan Galatasaray'la ilgili transfer sorusuna flaş bir cevap verdi.

"Galatasaray'da forma giymeyi çok isterim"

A Haber'de yer alan habere göre Preciado, "Galatasaray'da forma giymek ister misin?" sorusuna Galatasaray taraftarını heyecanlandıracak bir cevap verdi. Preciado, soru üzerine yaptığı açıklamada, "Galatasaray'da forma giymeyi çok isterim. Bunun için ilk önce takımımın bunu kabul etmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a karşı şov yapmıştı

Galatasaray'ın bu sezon Avrupa Ligi son 16 play-off turunda karşılaştığı Sparta Prag, ilk maçı 3-2 kaybetmesine rağmen ikinci maçı 4-1 kazanarak tur atlayan taraf olmuştu. 26 yaşındaki Ekvadorlu sağ bek Angelo Preciado, iki karşılaşmada Galatasaray'a karşı 2 gol ve 1 asistlik performans sergileyerek takımının tur atlamasında önemli pay sahibi olmuştu.

Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan Ekvadorlu futbolcu bu sezon Sparta Prag formasıyla 26 maçta 3 gol ve 6 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler