Yıllar sonra gelen itiraf!

18.04.2020 - 18:15 | Son Güncellenme: 18.04.2020 - 18:15

2016 senesinde Leicester City ile şampiyonluk yaşayan ve ardından İngiltere formasıyla EURO 2016'da boy gösteren Jamie Vardy, o dönemler Arsenal'in kapısından döndüğü ortaya çıkmış ve bu transferin gerçekleşmemesinin perde arkası
net olarak aydınlatılmamıştı. EURO 2016 sonrası Londra ekibine transfer olmaya hazırlanan İngiliz oyuncu, eşiyle birlikte Arsenal tesislerinde Arsene Wenger ile görüştüğü ve bu görüşme sonrası Londra ekibine transfer olmaktan vazgeçtiği ise yıllar sonra itiraf edildi.

Arsenal'in o dönemler transfer işlerinde söz sahibi olan Dick Law, anlaşmanın nasıl bozulduğunu The Athletic'e anlattı. Law: "Arsenal, İngiliz oyuncunun sözleşmesinde bulununa 20 milyon pound'luk serbest kalma ücretini ödeyebileceğini Leicester ekibine iletti. İki kulüp oyuncunun transferi için anlaşmıştı. Kulüp, Jamie Vardy ve eşi Rebekah'ı anlaşmayı tamamlamak için kulübe davet etti. Arsene Wenger'in karşısına çıkan ikili bir süre sonra Wenger'in odasından çıkarak, tesislerden ayrıldılar. Vardy, Leicester'a dönerken, bir süre düşünmek istediğini söyledi. Bunun ne anlama geldiğini biliyordum. Kötü bir haber." ifadelerini kullandı.

"Olmak istediğim yer burası"

Daha önce The Sun Sports'a konuşan ve o dönemde Leicester'dan ayrılmamanın zor bir karar olmadığını ifade eden Vardy: "Her zaman buradaki kardeşliğin inanılmaz olduğunu söyledim. Buradan ayrılmamak o kadar büyük bir karar değildi. Çünkü olmak istediğim yer burasıydı."

Senin için hazırladığımız haberler