"Yılmaz Vural beraberliği daha çok istedi ya!"

13.11.2017 - 16:35 | Son Güncellenme: 13.11.2017 - 16:35

"Yılmaz Vural beraberliği daha çok istedi ya!"

AJANSSPOR - A Milli Futbol Takımının sahasında oynayacağı Arnavutluk maçı öncesi yorumcu Rıdvan Dilmen, yayıncı kuruluşa önemli açıklamalar yaptı. Ajansspor tarafından derlenen açıklamalar şöyle: 

"Rakip her ne kadar Arnavutluk olsa da bizde oraya doğru gidiyoruz. Hatta onlar yavaş yavaş yukarı giderken biz geriliyoruz. Genç bir takım 2022'ye aday oyuncumuz var mı diye bakıyoruz. Üç dört tecrübeli abi ile birlikte.

"Teknik adamın bu tercihleri doğal. Romanya ve Arnavutluk doğru seçimler. Kenan mesela nasıl oynayacak bakacağız"

"Futbol bizim bir hayat parçamız. Arnavutluk deyip geçmeyelim, ay-yıldızlı kazanırsa mutlu olacağız. Bir şekilde Dünya takip ediyor. Bu takımda ışık var mı bakacağız."

"Yayına gelmeden  Tolunay Kafkas ile konuştum. 17 ve 19 yaş grubumuz Avrupa Şampiyonasında ilk grubu geçmişler. Demekki potansiyelimiz var."

"Kenan ve Barış ikinci kez oynuyor. Tercih doğrudur deniyor bu isimleri. Cengiz mesela deneyim kazanacak. Mesela ben kendimden biliyorum. İlk beş maçta kötü oynamıştım. Maç sayısı arttıkça iyi oynamaya başladım. Deneyim kazanmaları lazım"

"Gündemi sarsacak bir konu, Erdal'ın konusu. Gönül ister ki defalarca oynasın. Sadece videodan izlenmiş bir oyuncu kampa gelemez. Türkiye'de deneyimi olan ancak kendini göstermemiş bir oyuncu olması ilginç. Böyle bir maça çağıramazsınız, Hollanda'da gidip en az iki maçını izlersiniz"

"Lucescu Milli Takım için uygundur, değildir başka ama geldiği günden beri tartışılıyor. Kariyerine saygısızlık etmek istemem. Daha yarışmacı bir teknik adam"

"Barış tercihi mesela Şener'in çok süre alamamasından kaynaklı. Takımında oynayan isim tercihi doğrudur. Cenk oynuyor ve Negredo bekliyorsa demekki oynayabiliyor." 

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

"Yılmaz hoca ve Melih maçı çevirmek için herşeyi yaptı ama olmadı. Yılmaz hoca maç sonunda daha sert gider diye söyledi. Gülüyoruz ağlanacak halimize. Dünyada 73. sırada Arnavutluk, 54 dakika 1 kişi eksik kalıyor ve berabere bile kalamıyorsunuz"

"Tabii ki Arnavutluk geçmiş yıllara göre çıkışta. Son üç maça bakarsak toplam 8 gol yedik. Bu istatistikler gösteriyorki Türk Milli Takımı nereye koşuyor. Buradan kaç oyuncu oynayacak. En az 6 oyuncu oynayacak"

"Ne oynadığımız belli değil. İsveç takımı yıllardır aynı formayı giyer İtalyanlarda mavi forma giyer. Belli ekolleri vardır onu oynarlar. Balık baştan kokar. Ben çok sert gitmek istemiyorum ama muhtemelen yarın yada sonraki gün izleyici kaçar. Dizi daha önemli olur"

"Bir sporcu kardeşimiz gelmiş A Milli Takım oyuncusu olarak gelmiş. Çok yetenekli olabilir. Daha önce Ümit Milli Takımda oynamış. Bir yere eleman alınırken CV bakalır. Elazığspor'da 19 dakika oynamış. Kocaeli Birliksporda oynamış sonra Dordecht takımına gitmiş. Hollanda'ya gidip oyuncuyu izlediler mi? hayır. "

"Abdullah Ercan tavsiye etti dediler. Koskoca Milli Takım teknik direktörü izlemeden oyuncu alamaz. İnşallah kardeşimiz yanlış anlamasın umarım daha iyi yerlere gelir"

"Lucescu geldiği günden beri başarısız. TFF bu konuda ne önlem alacak. Resmi maçını 10 ay içinde olmayacak. Bu zamana kadar Lucescu 73'ü geçmiş olacak. Şampiyona gitse 75 olacak. Milli Takım istatistikleri yalan söylemez. Dünya Kupası alan yabancı antrenör yok, Avrupa Kupasını alan tek isimde Otto Rehhagel"

"Yabancı kuralını 9 kez değiştirmişiz. Herşeyi kolay değiştiriyoruz. Futbol organizasyonumuz tamamen taban yapmıştır. Kulüp takımı olsa Lucescu olurdu ama Milli Takım 20 yıl önce çalıştırmış"

"Beşiktaş'ın kaptanını ilk geldiğinizde almıyorsunuz sonra alıp her maç oynatıyorsunuz. Caner kadroya almıyorsunuz. Organizasyonda problem var. Yeniden yapılanma lazım. Koskoca ülkenin futbol takımını yerle bir ettiler. Yılmaz Vural beraberliği daha çok istedi ya! Oyuncular çabaladı ama organizasyon yok"

"Kategori düştükçe düşüyoruz. Sadece Lucescu ile ilgili değil sayın Yıldırım Demirören ve yönetim kurulunun faydalı olabileceğini düşünmüyorum. Lucescu gitsin, kalsın öyle bir saygısızlık yapmam. Erdal kardeşimizi izlemeden alması ciddi bir sorundur. Son bir kaç yıldır bu forma ucuzladı. "

Senin için hazırladığımız haberler