Yılmaz Vural: “Küme düşmeyi kabul etmiyorum”

09.05.2021 - 00:06 | Son Güncellenme: 09.05.2021 - 00:10

Süper Lig’de Kasımpaşa’ya yenilerek kümede kalma şansını mucizelere bırakan Erzurumspor’un teknik direktörü Yılmaz Vural, hakem hatalarından şikayet etti ve umudunun bitmediğini söyledi.

Yılmaz Vural: “Küme düşmeyi kabul etmiyorum”

AJANSSPOR-HABER

Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, bir sürü hakem hatalarının başlarına iş açtığı bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, “Küme düşmeyi kabul etmiyorum, umudumuz var” dedi.

 

Süper Lig’in 40. haftasında evinde karşılaştığı Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup olan BB Erzurumspor'da Teknik Direktör Yılmaz Vural, açıklamalarda bulundu. Vural, “Maçın başlamasından itibaren 4 tane ciddi pozisyon oldu. Hatta bir golümüz oldu. Yine kırılma noktamız oldu. Oynuyor, gol atıyorsunuz, ofsayt kararı verilene kadar geçen süre 5 dakika. Dolayısıyla başladığımızda tempoyu yeniden getirmek mümkün olmadı” dedi.

'40 puan yapabilirsek şansımız olur'

Yılmaz Vural sözlerine şöyle devam etti: “Sonuç olarak pozisyon da bulmamıza rağmen topu kaleye gönderemezseniz tabii ki istediğiniz sonucu alamıyorsunuz. 1-0 kaybettik. Şansımızı kaybettik mi? Umut var. 40 puan yapabilirsek Alanya ile. Rakiplerimiz olan Kayseri ve Ankaragücü’nün maçları da kolay maçlar değil” diye konuştu.

Vural: Futbolda her şey var

Kendi adına umudunu koruduğunu ifade eden Erzurumspor Teknik Direktörü şunları söyledi: “Futbolda her şey var son dakikada şampiyon olmuş takımlar var umudu kesmişken. Dolayısıyla ben kendi adıma oyuncularımı 3 gün sonraki maça hazırlamaya çalışacağım ve ben 40 puan yapalım, düşeceksek öyle düşelim diye düşünenlerdenim.”

'Golde 5 dakikada karar verdiler'

Yılmaz Vural hakemleri de eleştirerek, “Maçı buraya gelmeden yayıncı kuruluşta tekrar izledim; nasıl bir ofsayt bilmiyorum, 5 dakikada karar verildi demek ki. Çok kritik bir pozisyon. Murat’ın içeri girip rakiple mücadelesine Murat’a omzuyla müdahalesi var, düşüyor buna müsaade var mı içeride. Böyle bir şey var mı, bu penaltı verilebilir olur. 

'Atı alan Üsküdar'ı geçti'

Ama ne derseniz deyin atı alan Üsküdar’ı geçti. Dolayısıyla Erzurumspor olarak bir sürü hakem hatalarının başımıza iş açtığı bir sezon geçirdik. En azından ben 10 maçta, her maçta bir hakem hatasından kaynaklı çok kritik kararlar verildiğini söyleyebilirim. Sonuç olarak ben hala düşmeyi kabul etmiyorum. Böyle bir şey olmadığını futbolda sürprizlerin olası olduğunu matematiksel şansın devam ettiği sürede de olayı bırakmamamız gerektiği kanaatindeyim” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler